• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hehehe..... a czytacie turecie czasopisma ;-) ja sama tez bym się zastanowiła, duzo ludzi mnie juz nabralo i teraz inaczej patrze na "świat" :) choć nie wszyscy tacy są!

Iza pewnie sie rozwodzą ,szuka dowodów na nią!
Najlepsze ze na nk ja znalezli i tyam jej pisza takie rzeczy ze hoho,juz jest skonczona w swoim otoczeniu.;/;/

fakt- rozpisałyście się ze hoho:)

Iza- szwagier z Poznania - i raczej amator - kiedys gdzie tam konkretniej pstrykal - a teraz tylko po rodzinie - on ma takie fazy na hobby - aktualne to rower:))) ...wjazdy na śnieżkę itp. :)))

a w temacie darmo sesji- to samo sobie pomyslalam , ze jakies pedofile niekoniecznie w turcji beda sie napalac :( ...a ja to mam nawet czarniejsze wizje - a moze to pod zamowienie na dziecko .... ale ja juz taka jestem niby optymistka ale na wszystko z kazdej perspektywy patrez...choc pewnie jest jak pisze Iza - babeczka nowa i musi sobie reklame zrobic;)

reklama
Witam kochane Panie i życzę wszystkiego Naj.......!!!

Iza pewnie sie rozwodzą ,szuka dowodów na nią!

Możliwe, ale dobry ojciec raczej by zabrał dziecko a nie czekal aby nagrać kolejną "wojnę" brak słów!

Niedawno wrócilismy, zjadlam, usiadłam i nie mam siły juz na nic a dziecko jakby się dopiero co obudziło tyle ma energi!

Nie dziwie się Wam, że macie takie mysli co do tej sesji - też bym miała. Jestem w temacie dlatego wiem jak czasami się szuka zdjęc na stronke!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry