• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Atu tulaski przesyłam, nie znam dobrego kardiologa :-( może inny lekarz będzie innego zdania, bo nauczylam się nie wierzyć jednemu! Trzymam kciuki!

Myśle sobie o sobocie i juz wiem, że nie będe wiedziała jak kto ma na imię, nawet jak mi się powie to długo zanim zapamietam :zawstydzona/y: może ma ktoś chęc i mozliwość zrobic karteczki z nickiem+ imie i druknąć? Będzie łatwiej bo zebrała sie nam fajna duża gromadka :) Wiem, staruszka-sklerotyczka jestem i wymyslam :)

reklama
Atu tulaski przesyłam, nie znam dobrego kardiologa :-( może inny lekarz będzie innego zdania, bo nauczylam się nie wierzyć jednemu! Trzymam kciuki!

Myśle sobie o sobocie i juz wiem, że nie będe wiedziała jak kto ma na imię, nawet jak mi się powie to długo zanim zapamietam :zawstydzona/y: może ma ktoś chęc i mozliwość zrobic karteczki z nickiem+ imie i druknąć? Będzie łatwiej bo zebrała sie nam fajna duża gromadka :) Wiem, staruszka-sklerotyczka jestem i wymyslam :)

Iza....spoko, przeciez wiekszosc juz znasz:-)

Iza nie przejmuj się, ja też nie pamiętam imion za pierwszym razem :D Podziwiam zawsze nauczycieli jak zapamiętują tyle imion i jeszcze kojarzą je z twarzami dzieci :D

Ja również nie znam nikogo poza Vikiigus :) Czy Mogłybyście na wątku - spotkania przypisać imie do swojego nicku, zrobie karteczki samoprzylepne z imionami :)

Izka - zdjecia cudowne :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry