Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też jestem z Fordonu Nad WisłąWitam!
Mam na imię Asia, jestem bardzo szczęśliwą mamą prawie 9 miesięcznego brzdąca i mam nadzieje, że będę miała okazje poznać niektóre z Was. Mieszkam oczywiście w Bydgoszczy - Fordon Nad Wisłą.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
vikiigus - ja robilam chrzciny w restauracji Słoneczna. 13 osob 480zł (obiad , 2 szt miesa na osobe, ziemniaczki,frytki 4 rodzaje surowek, barszczyk z pasztecikiem) ciasto 1kg (2 rodzaje) kawa herbata i soki .
Polecam tez TANGO , smaczniejsze niz w slonecznej ale drozej za to co ja wzielam wyszloby ok 750zl.
...moj oczywiscie w pracy a ja sie biore za kolacje i lozka potem dzieciaczki do mycia i lulu ;-)...tak wlasnie siedze i mysle ze jutro juz piatek i znowu weekendzik,ale ten czas zapierdziela
...tak wlasnie siedze i mysle ze jutro juz piatek i znowu weekendzik,ale ten czas zapierdziela...