• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja mysle że na miejscu;)
Iza tez ogladałam wywiad,zdjęcia bombowe...Normalnie Anne Geddes;),a nawet ładniejsze;)
Ja na Fejsie oglądałam jej foty i to z magnetofonem powaliło mnie ;)

vikiigus - ja robilam chrzciny w restauracji Słoneczna. 13 osob 480zł (obiad , 2 szt miesa na osobe, ziemniaczki,frytki 4 rodzaje surowek, barszczyk z pasztecikiem) ciasto 1kg (2 rodzaje) kawa herbata i soki .

Polecam tez TANGO , smaczniejsze niz w slonecznej ale drozej za to co ja wzielam wyszloby ok 750zl.

ja wlasnie dzwonilam do slonecznej - zestaw w/w 40zl /osoba - Aga smacznie było?

hej laseczki!!!

Ooo,no to cena chyba spoko :-)...ja ostatnio pisalam o Adagio ze 120zł za osobe ale to bylo przyjecie-male sprostowanie ;-)...

...padam na pysk...spacerowalismy dwie godziny i normalnie sie dotlenilam ze do wyra mi sie chce:tak:...moj oczywiscie w pracy a ja sie biore za kolacje i lozka potem dzieciaczki do mycia i lulu ;-)...tak wlasnie siedze i mysle ze jutro juz piatek i znowu weekendzik,ale ten czas zapierdziela :szok:...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry