• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja widzialam wczoraj Tomasz Lis na zywo w TVP2 i po prostu rece mi opadly...brak komentarza,nie wiem czy bede to dzisiaj ogladac...

Sali,co to za mieczak :szok:...oby ta masc pomogla ale za 50zl ja pierdziele :szok:...ja wykupilam dzisiaj dla mlodej vitaminki i probiotyk i zaplacilam 43zl...dla siebie nic juz nie bralam i zdycham...osmarkana inwalidka ze mnie...

Co do cytologii ja mam robiona raz do roku,usg piersi takze i jestem pod stala kontrola ginekologa,wizyty co dwa miesiace ;-)...jestem uczulona pod tym wzgledem!Jedna bratowa jest po usunieciu macicy,druga walczy od roku z guzkami w piersi...patrze na moje dzieci,to mnie chyba mobilizuje...

Ostatnia edycja:
reklama
Atu ciebie chociaż w domu nie było.....ja sobie kiedyś zległam z M. po obiadku a jaja na sałatke się gotowały.....po czasie on mi mówi, że coś tak strzela a ja mu na to, że to Fran ......ale się zwlekłam patrze a tak zero wody w garnku, jaja osmolone a smród w kuchni, że hej :-D. Dobrze, że na sufit nie wystrzeliły hehehe.

Ja cytologię też robię co roku u gina a piersi kontroluje w RCO. Teraz mam w lipcu usg kontrolne (z wielkim brzuchem :-D) bo mam małego guzka włókniako-gruczolaka nie groźny ale muszę patrzeć czy nie rośnie.

Własnie bede oglądac Tomasza;/
Zajadam sie pyszna sałatka która dzisiaj wymysliłam ale chyba bede miala niestrawnośc po obejrzeniu tego programu;(

sali- mięczaki to takie osdstające jakby brodawki w kolorze troszkę bardziej intensywnym od skóry - ze skóra łączą się taką węższą wypustka i potem wyrasta taka jakby główka - takie cos ma twój syn?ja kiedyś miałam cos podobnego - nie pamietam jak zostalo nazwane - taki jakby mięczak ale pojedynczy - na zewnetznej dłoni pod kciukiem - nawet się zmienial i bałam się że to rakowe - ja go po prostu masowalam intensywnie i wg zalecen juz nie wiem kogo troszkę smarowałam moczem - i się wchłonął - to było dobre 10 lat temu , a jakis czas przed ciążą (miałam wrażenie że po solarium) pojawiły mi sie takie drobne pod pachami , miedzy cyckami i na szyji - ale bardzo drobne, prawie niewidoczne- jeden tylko zrobił się bolesny bo wyskoczyl akurat pod stanikiem i pewnie z racji że go drazniłam zrobił się czerwony i bolesny - i tez go po prosty masowałam - choć przyznam że wcierałam poza tym moczem 3 specyfiki- amol, zowirax(?) i elcom -ja czasem ma takie odloty ze jak cos mi zalego to wsmarowuje - ale pomoglo - zrobil sie czarny i tez odpadl - mam jescze jednego duzego pod pachą - jak pokazalam to mojej lekarce to okresliła to właśnie mięczakami i wyslala mnie do chirurga zeby usunal (?)...nie poszłam tylko masowałam - ja mysle ze to chyba o to masowanie po prostu chodzi i chyba obojetnie czym.. wg mnie to ten mocz najbardziej - troszke wacik moczyłam - przytykłam do tego gówienka i masowałam:)

Vikiigus tak jak piszesz,z tym ze w google widzialam ze to bardziej odstaje i jest wieksze i z płynemw środku,Tymek ma bardziej płaskie...ma tylko na nogach pojedyńcze 4 na jednej 2 na drugiej.
Dzieki za rady,wypróbuje;)

Atu ciebie chociaż w domu nie było.....ja sobie kiedyś zległam z M. po obiadku a jaja na sałatke się gotowały.....po czasie on mi mówi, że coś tak strzela a ja mu na to, że to Fran ......ale się zwlekłam patrze a tak zero wody w garnku, jaja osmolone a smród w kuchni, że hej :-D. Dobrze, że na sufit nie wystrzeliły hehehe.

Ja cytologię też robię co roku u gina a piersi kontroluje w RCO. Teraz mam w lipcu usg kontrolne (z wielkim brzuchem :-D) bo mam małego guzka włókniako-gruczolaka nie groźny ale muszę patrzeć czy nie rośnie.

ale jaja :-D

Ja też cytologię robie co rokui piersi też w RCO co pół roku (teraz na czas karmienia muszę poczekać aż laktacja się skończy). Ja ostatnie badanie robiłam dwa tygodnie przed porodę, a że przytyłam 30 kg, to możesz sobie wyobrazić jak wyglądałam, a kobitki były tak miłe :-( że ani jedna mnie nie przepuściła a ledwo stałam, tak się wqrzyłam, że sama się wcisnęłam do gabinetu przed jakąś babę i mogły mnie pocałować głęboko w ....

A w sumie nic takiego ale ja lubie taki misz masz;)
Kapusta pekińska ,tuńczyk w sosie własnym,fasola czerwona, kukurydza,ogórek świeży,rzodkiewki,majonez i dwie łyżki jogurtu naturalnego...doprawic do smaku;)

reklama
A ja własnie dodaje,czuć lato wtedy w niej;))
Z ryzem to robię prosta i szybka z gotowaną piersią , dwa rodzaje papryki i majonez
Szybka i dobra;)

Tak a propo może na wątku Bydgoszczanki zrobimy temat Kulinaria lub coiś w tym stylu,gdzie mogłybyśmy wymieniac sie przepisami...bo cos czuje że poruszyłysmy temat rzeka;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry