kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Ja widzialam wczoraj Tomasz Lis na zywo w TVP2 i po prostu rece mi opadly...brak komentarza,nie wiem czy bede to dzisiaj ogladac...
Sali,co to za mieczak
...oby ta masc pomogla ale za 50zl ja pierdziele
...ja wykupilam dzisiaj dla mlodej vitaminki i probiotyk i zaplacilam 43zl...dla siebie nic juz nie bralam i zdycham...osmarkana inwalidka ze mnie...
Co do cytologii ja mam robiona raz do roku,usg piersi takze i jestem pod stala kontrola ginekologa,wizyty co dwa miesiace ;-)...jestem uczulona pod tym wzgledem!Jedna bratowa jest po usunieciu macicy,druga walczy od roku z guzkami w piersi...patrze na moje dzieci,to mnie chyba mobilizuje...
Sali,co to za mieczak
...oby ta masc pomogla ale za 50zl ja pierdziele
...ja wykupilam dzisiaj dla mlodej vitaminki i probiotyk i zaplacilam 43zl...dla siebie nic juz nie bralam i zdycham...osmarkana inwalidka ze mnie...Co do cytologii ja mam robiona raz do roku,usg piersi takze i jestem pod stala kontrola ginekologa,wizyty co dwa miesiace ;-)...jestem uczulona pod tym wzgledem!Jedna bratowa jest po usunieciu macicy,druga walczy od roku z guzkami w piersi...patrze na moje dzieci,to mnie chyba mobilizuje...
Ostatnia edycja:
. Dobrze, że na sufit nie wystrzeliły hehehe.