• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sali04 ja jestem za - mój mąż uwielbia gotować, to on robi śniadania, obiady i kolację (ja uwielbiam robić zupy i sałatki) - więc może dam mu jakiś nowy przepis, pewnie by się ucieszył :-)

reklama
Vikiigus tak jak piszesz,z tym ze w google widzialam ze to bardziej odstaje i jest wieksze i z płynemw środku,Tymek ma bardziej płaskie...ma tylko na nogach pojedyńcze 4 na jednej 2 na drugiej.
Dzieki za rady,wypróbuje;)

tak naprawde to sa rozne odmiany i teraz doczytalam ze to co mialam na dloni to bylo z tej samej rodziny tylko naywa sie rogowiak ...ale tak jak zaobserwowalam - to cos ma tendencje do samoistnego znikanai - dlatego ja bym tak drogiej mascio nie kupowala...

tak naprawde to sa rozne odmiany i teraz doczytalam ze to co mialam na dloni to bylo z tej samej rodziny tylko naywa sie rogowiak ...ale tak jak zaobserwowalam - to cos ma tendencje do samoistnego znikanai - dlatego ja bym tak drogiej mascio nie kupowala...

Tak właśnie zauważyłam bo najpierw miała to Kaja potem Tymek,w sumie to nie wiem które pierwsze ale Kaja obecnie nie ma za to na Tyma przeszło;/
Mam ta maśc Vratizolin moze ona pomoze ,bo tez lekarz kazał smarować.

Atu to masz fajnie z męzusiem,mój jakby sam został to nie zginier bo tez potrafi cos tam przygotować ale jak ja jestem to kuchnia moje królestwo i wszystko wole robić sama;)

Ale numer strony nam się trafił;))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy któraś z Was ma ochotę wybrać się gdzieś w ciepłe kraje, mąż mnie wysyła, mówi, że mam akumulatory naładować ( tak Bartas daje popalić, że już w głowę dostaję ) a nie mam z kim jechać :-(

peemka - zdrowka !! ja tez sie smarkam :/ masakra

kulinaria - u nas roznie bywa z tym ... raz ja raz mąż.. ja uwielbiam piec ale do gotowaniajuz taka chetna nie jestem hehe ;)

mi dermatolog tez przepisal ostatnio masc za 50zl za tubke wielkosci malego palca... na cale szczescie jest skuteczna bo inaczej bym sie wsciekla ... a mam problem z plamami na buzi ( po ciazy mi sie zrobily)

U nas z gotowaniem to w większości ja gotuje. Preferuje dania szybkie i mało skomplikowane. Te bardziej pracochłonne to woli robić mąż, ja potem tylko kuchnie sprzątam :d No i u mnie to starsze dziewczynki - szczególnie Agatka biorą się za gotowanie i pieczenie. I jeszcze się pochwalę, ze Nikodem potrafi sobie sam jajecznice zrobić - ja tylko stoję i pilnuje, żeby się nie poparzył :D No i obowiązkowo on miesza ciasto na naleśniki i wszelkie sałatki, ubija i panieruje kotlety. Taki mały kucharz z niego.

A co do cytologii to robię regularnie co roku. Miałam w zeszłym roku wycinaną nadżerkę i teraz jest super. Niestety z piersiami gorzej. Kontrolowałam się tylko sama i nic nie wyczułam. W końcu poszłam na USG no i cóś tam małego wykryli. Jestem już po biopsji i mammografi i czekam z niecierpliwością na wyniki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry