• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mój makijaż taki prawie niewidoczny więc i tak nic na zdjęciu nie zobaczycie :D Na bardziej odważny na razie nie mam natchnienia no i akcesoriów.

Odebrałam wyniki biopsji. Z tego co zrozumiałam to nie jest to nic groźnego, a przynajmniej nie ma znamion złośliwości. Chociaż to dobre.

reklama
sali - fryzurka BOSKA !!!!

atu - deszcz mnie dzisiaj tez rozstroił .... masakra

Madziara - dobre wieści !!!

nie dostalam sie dzisiaj do pediatry z mlodym, przez tel babka powiedziala ze pediatra przyjmuje do 13, bylam 11:58 :D to mi powiedzialy ze juz nie przyjmuje, bo zaraz jedzie na wizyty domowe ... kupiłam syrop na kaszel w aptece, jutro jade ponownie... wkurza mnie ze tyle drogi na marne... 30km na marne...

witam wieczornie,
kataru ciąg dalszy, aż mi się pisać nie chce, dobrze, że jutro piątek :-)

AgnieszkaJ to po raz kolejny polecam Ci naszą pediatrę, miałabyś zdecydowanie bliżej :-) i przyjmuje od 15-18.

Madziara to super, że wyniki w normie.

zapomniałam Wam powiedzieć, że jutro facet nam przywiezie kanapę do salonu :-) tylko cholera co ja zrobię z tym tapczanem i fotelami, co mam teraz :wściekła/y: gdzie ja mam się go pozbyć !!!

pediatre mam blisko, ale przyzwyczailam sie do mojej przychodni ... nowiutka, mile babeczki z recepcji, pediatra wspaniala... nie chce sie wypisywać ... autem nie jest najgorzej, ale jak sie jedzie na darmo to wkurza !!

cholerka, nie mam na czym siedzieć, mój M rozmontował właśnie tapczan na części pierwsze i wyniósł go na śmietnik, ale chyba zrobie mu krzywdę, bo zarysował w kilku miejscach panele :wściekła/y: co mam teraz z tym zrobić, czy ktoś ma jakieś rozwiązanie na zarysowane panele :-(

Madziara super wieści !!!! Teraz idź do swojego lekarza on zdecyduje czy obserwujecie czy jest to na tyle duże że będzie proponował wyłuskanie. Ja mam 5 mm x 3 mm i na razie obserwacja. Bo przy mojej anatomii piersi szkoda ich kaleczyć....tak mówi p. doktor.

Atu ja ci nie pomogę :no: Mam tylko płytki i klepkę drewnianą. Też mega porysowaną ale mnie może tylko kolejne cyklinowanie pomóc :crazy:.

Izka to widzę, że te urodziny w zoo to już stary pomysł. No ja nic wcześniej nie wiedziałam :no: ale z tego co piszesz to chyba fajne dla dzieciaków.......więc na pewno się skuszę jeśli pogoda dopisze. Nawet gotowa jestem zrobić tydzień wcześniej ale żeby pogoda była.

A co do głosowania.....ja tez nie jestem na FB i chyba przez to nie mogę zagłosować :baffled:.

Madziara kamień z serca;)
Agnieszko J ja cie rozumiem ze wolisz jechac dalej do pediatry skoro sprawdzony,moja przyjmuje na Szwederowie ale mi to jest za daleko,chodzi o to ze jak D.nie bedzie to za daleko zeby autobusem z chorymi dziecmi jechac,a nie wiem czy izyty domowe obejmują taki obszar:(

Ja dzisiaj znowu robie sie na rudo;]
Mmam tez blond ,ale wiem ze ten rudy szybko sie zmywa więc blond będzie później;)

W ogóle jestemzł,zgubiłam gdzieś płyte z mojej sesji ciażowej i pierwszą sesje Kai,pisąłam do Mojej fotrografki może ma te zdjecia gdzieś na dysku;(

A TU MOŻECIE SOBIE ZOBACZYĆ MÓJ BRZUSZEK;)

http://agnieszkagiza.pl/sylwia-z-brzuszkiem/

Własnie w DDTVN mówią o Małej Laurze...Całą ciąże lekarze mówili ze małą rozwija się prawidłowo ,okaz zdrowia...Po porodzie 10 min trwało ich szczęscie,małą ma rzadką chorobe genetyczna objawiająca sie tym ze podczas snu nie oddych,;(

Wydaje mi się ze któras z Was juz o niej pisała...

http://agnieszkagiza.pl/sylwia-z-brzuszkiem/

Własnie w DDTVN mówią o Małej Laurze...Całą ciąże lekarze mówili ze małą rozwija się prawidłowo ,okaz zdrowia...Po porodzie 10 min trwało ich szczęscie,małą ma rzadką chorobe genetyczna objawiająca sie tym ze podczas snu nie oddycha,;(

http://www.kochamylaure.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Sali chyba ja wspominałam o Laurze. Czytałam bloga jej mamy - oderwać się nie mogłam.

JJ u mnie to tez maleństwo. Jeszcze muszę poczekać na wyniki mammografi i dopiero do lekarza. W przyszłam tygodniu ide do mojej ginekolog to jej tez pokaże wynik bo prosiła o wiadomości, więc zobaczymy co ona na to powie.

A co do lekarza to ja tez mam kawałek i muszę z choruszkami dojechać tramwajem albo autobusem bo u nas auta niet. Jak zdrowi to w pół godzinki na piechotkę mamy. Wolę jednak tam jeździć gdzie już nas znają bardzo dobrze i gdzie mam zaufanie do lekarzy. U nas wizyty domowe były jak zaszła taka konieczność i do małego z zastrzykami codziennie pielęgniarka przyjeżdżała jak był malutki. Trzeba sprawdzić bo teraz nie ma rejonizacji i lekarzom zalezy na pacjentach :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry