• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
NOO POGODA DO D...

Ja dzisiaj w domku wyjątkowo i pewnie jutro też ,takze weekend rodzinny;)Pofarbowałam sobie włosy(na marchewkę)ale potem nie problem na blond znowu;)
Moze szwagierka wpadnie,ale jest chora juz od tygodnia i nie wie jak sie bedzie jutro czuła.

Kasiulka co z Tobą??Pisze na gg i cisza tutaj też;(odezwij się...

Ostatnia edycja:
O pogodzie szkoda pisać jest dzisiaj wyjątkowo paskudna. A ja dzisiaj jestem beznadziejna jak ta pogoda. W pracy wszystko mi z rąk leciało, zakręcona byłam jak słoik. A na dodatek mam auto u mechanika i musiałam parasola naginać autobusem.
Atu jak twoja rosa bo jak ci wyszła to ja chętnie wpadnę bo mam niesamowitą ochotę na sernik.

Witaj piatkowo..... lubie piątkowe popołudnia :-)
Sali zdjecia sliczne, pamiętam jak je Aga pokazywała.

Jutro o tej porze chcemy podziwiać księżyc który będzie bardzo bardzo blisko ziemi i do tego w pełni, ale zapowiadają pochmurny dzień więc trzymam kciuki za poprawe :-D

Madzia ciesze się, że wynik dobry!

Czytalam te przepisy na mufinki i jak tak dalej będzie to do poniedziałku nie wybiore tego jedynego-sprawdzonego;-)

heja !
Przywieźli nam kanapę z dwu godzinnym opóźnieniem :-) tylko cholerka bok kanapy nie zgadza się kolorystycznie z tym co zamawiałam :wściekła/y:

poduszki też nie są w tym kolorze :angry:

Mały dzisiaj cały dzień się darł, aż mi łeb pęka, dopiero teraz zasnął :szok:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry