• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam w końcu z domu!
Wracając zmarzłam, jakos zimno się zrobiło, brrr...

Wronka zazdroszcze spotkanka - szkoda, że ryneczek tak daleko odemnie i prawie juz go nie odwiedzam ;(
Za przepisiki mufinkowe dziękuje, może jutro bedzie czas na upieczenie :tak:

reklama
a my po imprezce - bylo miło:)

ostatecznie kupiłam jeszcze co innego - bo te klocuszki Tomka to takie miniaturki były:)))

malutka była grzeczniutka jak przystało na damę :) w przeciwiństwie do tatusia i w rezultacie musiałam mykać powrotnie - a jazda autem po nocy z moim astygmatyzmem to nie lada wyczyn...a niby okulary z antyrefleksem - uczepiłam się takiego autka i nawet fajnie smigał więc mi tez fajnie się jechało, bo dzięki dwóm czerwonym światełkom na przodzie nie raziły mnie tak te nadjeżdżające z przeciwka - ale w Gnieźnie gość chyba się wystraszył ,że za nim jadę od samego Poznania i najpierw zaczła nieracjonalnie zwalniać a potem zwyczajnie zjechał na chwilę na pobocze :))) ...i znowu jazda na oślep heheh :) nienawidzę jeździć po nocy :(

a dzis niedzielka - planujemy wypad na solanki do grudziądza - synek alergik i zawsze mu to pomaga :0

a więc miłej niedzieli i pozdrówka serdeczne:))))

Niedziela... my tez po zaleglych mych imieninkach, chceliśmy się dziś wyspać a tu sasiad z rana coś piłował jakby piłą mechaniczną bo hałas jak na okęciu w szczycie ;-)

hejka!
my wczoraj pojechaliśmy do teściów ( nadal u nich jestem ) strasznie daleko mieszkają od nas, jakieś 5 km :-D oczywiście laptopa zabraliśmy ze sobą, ale jakoś wczoraj nie było czasu, aby do niego usiąść. Po obiedzie z młodym pojechaliśmy na basen, a potem synuś został z teściami, a my wyruszyliśmy na imprezkę.

sali04 - oczywiście zadzwoniliśmy do właściciela i nie robił żadnych problemów i około tygodnia powiedział, że wymienią, ale tak już się przyzwyczailiśmy, że w sobotę rano zadzwoniłam do niego, że tak zostawiamy, ale dodatkowo ma nam dać te dwie poduszki w tym koloże co zamawiałam, więc będą dwie ciemne i dwie jasne
... a z lampą to Ci się udało szczęściaro !!!

vikiigus teraz to prawie sama chińszczyzna opanowała nasz rynek brrrrr :szok:

AgnieszkaJ dużo, dużo zdrówka

... hehe ja też byłam na ryneczku i wiecie kogo spotkałam ??? wronkę Aguś jak tam sukienka dla Weroniki, kupiona ???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry