kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
A pewnie,tez jestem chetna,Atu daj znac koniecznie to sie umowimy :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Atu jak bedziesz u babci możemy sie umówic nad Balatonem,pewnie i Kaśka by dołączyła![]()
A pewnie,tez jestem chetna,Atu daj znac koniecznie to sie umowimy :-)
hej
ja chyba tez zaraz na spacerek mykam - bo Viki jakas marudna - chco spalysmy do 10 , wiec to moze dlatego![]()
ale ja chyba sobie na ryneczek pomykam)) - może ktoś tez ma ochotę?
tylko musze się ogarnąć - bo nadal w piżamie))..więc najprędzej za godzinkę...
))
nie macie za dobrze dziewczyny:-)tak jasne ja to nie pamietam kiedy spałam dłużej niz do 5.30ja już nie pamiętam kiedy spałam do 8, a co dopiero do 10 nie macie za dobrze dziewczyny
A wogóle to mój Starszak znowu ma temperaturę niewiadomego pochodzenia i oprócz tego nic, a ja mam urwanie głowy w pracy i muszę dopiąć projekt do piątku a jak tu się skupić jak się jest myślami przy dziecku. Pozdrawiam a pogoda dziś fantastyczna się zrobiła
a on tylko przyłożył głowicę do brzucha i mówi, że z takim interesem to chyba Helena Trojańska 

. Także będzie drugi rozrabiaka. Poza tym waży 450 g i pan dr nie miał do niczego zastrzeżeń.
...takie indywidualne, bardziej z grą cieni na czarnobiałej fotografii.