• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej!

Atu,moglas dac znac,bym Ci pomogla z wozkiem z 4p ;-) i Sali pewnie tez :tak:....spacerek bysmy zliczyly :-)...

My dzisiaj z Sali na zakupy do galerii idziemy,moze ktoras chetna ;-)??

Milego!!!

sali - heheh ale masz sny :) DOBRE !!!

JJ- no ja w 2 urzedzie jestem, pierwszy zwrot dostalam po 1,5 miesiaca, terz za drugim czeklam juz 20 dni ... zobaczymy kiedy oddadza ...

Gucie sa rewelacyjne, ale sie bardzo brudza :D mimo to nie wydalabym tyle na buty, ktore dziecko ponosi miesiac-dwa ??

Ja jestem maniaczką zdrowych nóg, a tym bardziej u dziecka i od początku kupuje papcie profilowane/profilaktyczne. Gucie M nosiła w domku na początku a potem jak już sie przybrudziły i była na to pogoda to na działce biegała, jak wyrosła z numeracji guci kupiłam jej w Bartku Sklep sprzedaj

Witam!
Cały dzisiejszy dzionek spędziłam u babci. Sali i kaaasiulka dałam jakoś radę z wózkiem, ale było ciężko :tak: Większość dnia spędziłam nad moim ukochanym Balatonem.

Atu a nie "obgadywałyscie" mnie czasem:-D:-Dbo mi sie śniłą dzisiaj Ania i AgnieszkaJ hahaa,i jeszcze jakaś trzecia mamusia taka mega nadopiekuńcza,w tym snie cos mówiła ze zanim ułozy rzeczy do szafy(dziecka rzeczy)to je płucze w toniku jakimś hahaha.

Sali nie obgadywalyśmy, ale może jutro się spotkam z Anką, to postaramy się nadrobić, to obgadywanie :-D
Jaki to był tonik ... :-)

hej,

dzieki za miłe słówka. Ale 3 razu już nie będzie :happy2:...więc kitki moge pleść jedynie waszym córeczkom :-).
Na razie oswajam się z myślą o braku różowych falbanek hehehe no i musimy imię wybrać.

... a może dziewczyny, zorganizujemy konkurs na imię dla synka JJ ?

Butki rewelka, a cena :szok:

Hej!

Atu,moglas dac znac,bym Ci pomogla z wozkiem z 4p ;-) i Sali pewnie tez :tak:....spacerek bysmy zliczyly :-)...

My dzisiaj z Sali na zakupy do galerii idziemy,moze ktoras chetna ;-)??

Kurczę dziewczyny, jakbym wiedziała, że do Galerii się wybieracie, to bym ten wózek na linie spuściła ;-)
A tak na poważnie, to już wiem, że sobie poradzę i kiedyś się umówimy.
Teraz w piątek prawdopodobnie będę na Bartodziejach, ale mam już cały dzień zaplanowany, może uda mi się we wtorek, bo jadę z młodym do szpitala, neurologa, ja chyba w głowę dostanę z tymi lekarzami :wściekła/y:

Sorrki, ale ja jakoś nie potrafię mówić o tym wypadku, bo od razu chce mi się ryczeć i mi dreszcze przechodzą.

Ostatnia edycja:
Iza a ja jestem zdania ze jak najwiecej na boso,zreszta Zawitkowski kiedyś w DDTVN mówił ze to jest najlepsze dla dziecka,chyba ze ma jakąs wade stópek to wtedy odpowiednie obuwie.
Mnie do szału doprowadzała moja babcia jak mi kazała Kai buciki zakładac jak ona chodzic jeszcze nie umiała,ona nie rozumie ze skończyły sie czasy "zabetonowywania"nózek w ciasnych bucikach;)

No my z Kaśka wczoraj pochodziłysmy sobie jak nigdy,gdyby nie wiało było by ok;)
Dzisiaj w ogóle pogoda do d.
Ja dzisiaj ide z mała tylko na zajecia otwarte do przedszkola ,dawno mnie tam nie widzieli wiec czas sioe pokazac;)

reklama
Niezłe wietrzysko dzisiaj.
Ja od wczoraj walczę z bólem głowy ale chyba zaczyna mi przechodzić.

Z małym byłam u lekarza. Odebraliśmy wyniki i nie jest źle. Bałam się, ze przy jego prawie nic niejedzeniu ma anemie ale okazało się, że jednak to co je to mu wystarcza i nawet ciągłe infekcje nie osłabiły zbytnio wyników. Trochę mnie to uspokoiło. A poza tym to niestety znów jest przeziębiony, na dodatek alergia i katar + łzawienie oczu powodują, ze znowu siedzi w domu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry