Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
....spacerek bysmy zliczyly :-)...Słyszałyście o tych butkach?Własnie mówia na DDTVN
obuwie - buciki Gucio-oficjalna strona projektanta i producenta
Większość dnia spędziłam nad moim ukochanym Balatonem.Atu a nie "obgadywałyscie" mnie czasembo mi sie śniłą dzisiaj Ania i AgnieszkaJ hahaa,i jeszcze jakaś trzecia mamusia taka mega nadopiekuńcza,w tym snie cos mówiła ze zanim ułozy rzeczy do szafy(dziecka rzeczy)to je płucze w toniku jakimś hahaha.

hej,
dzieki za miłe słówka. Ale 3 razu już nie będzie...więc kitki moge pleść jedynie waszym córeczkom :-).
Na razie oswajam się z myślą o braku różowych falbanek hehehe no i musimy imię wybrać.
... a może dziewczyny, zorganizujemy konkurs na imię dla synka JJ ?
Słyszałyście o tych butkach?Własnie mówia na DDTVN
obuwie - buciki Gucio-oficjalna strona projektanta i producenta
Butki rewelka, a cena
Hej!
Atu,moglas dac znac,bym Ci pomogla z wozkiem z 4p ;-) i Sali pewnie tez....spacerek bysmy zliczyly :-)...
My dzisiaj z Sali na zakupy do galerii idziemy,moze ktoras chetna ;-)??
Kurczę dziewczyny, jakbym wiedziała, że do Galerii się wybieracie, to bym ten wózek na linie spuściła ;-)
A tak na poważnie, to już wiem, że sobie poradzę i kiedyś się umówimy.
Teraz w piątek prawdopodobnie będę na Bartodziejach, ale mam już cały dzień zaplanowany, może uda mi się we wtorek, bo jadę z młodym do szpitala, neurologa, ja chyba w głowę dostanę z tymi lekarzami
Sorrki, ale ja jakoś nie potrafię mówić o tym wypadku, bo od razu chce mi się ryczeć i mi dreszcze przechodzą.