• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iza wiem,ale ja już tak mam kiedyś w głowe od myslenia dostanę;/

Wiecie co nerwicy od od rana dostałam,ide z przedszkola a tu znowu ciezarówka zapiernicza i wyobraźcie sobie że na czerwonym swietle pojechała;///

Matko nie ręcze za siebie jak kiedys jakiś palant przede mna tak zahamuje;/;/!!!!!!

reklama
Dziewczyny, właśnie wyczytałam, że w Bydgoszczy powstaje Klub Mam :tak: Zapowiada się ciekawie, oprócz babskich pogaduszek i wymiany doświadczeń macierzyństwa, będą zapraszani specjaliści różnych dziedzin (aby odpowiadać na nurtujące nas pytania) Spotkanie inauguracyjne odbędzie się 20 kwietnia o godz.20 tej przy Centrum Wspierania Rozwoju Dziecka Wyspa,ul. Rupniewskiego 9 :-) Ciekawe... Ja na pewno pojawię się ...
Dobrej nocy :)

Hej!

Atu,a gdzie bylas konkretnie na bartkach??? W koncu musimy sie na spacer umowic :-)...

Syla,Ty wiesz ze Kajka jest boska ;-)...KOCHAM JA za to spiewanie :tak::-)...i nie tylko
;-)...

Milego weekndu:-)

annakryspin - trzeba sie jakos zapisywac ? czy wstep wolny ? fajne takie miejsce...

arabella - ja dzisiaj po rynku z malym w chuscie biegałam :) jeszcze go ponosze hehe ... szkoda ze tak późno sie zdecydowalam .... teraz bez chusty ani rusz:)

reklama
Czesc!

Ja wlasnie tez przegladam ta stronke i spotkanie jest o 10tej ;-)...

Slonce wychodzi wiec na spacer isc trzeba ;-),jakies zakupy...a ja dzisiaj mam lenia,hmm...i pomyslu na obiad mi brak...nawet pisac mi sie nie chce ;-)...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry