• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
annakryspin - trzeba sie jakos zapisywac ? czy wstep wolny ? fajne takie miejsce...

arabella - ja dzisiaj po rynku z malym w chuscie biegałam :) jeszcze go ponosze hehe ... szkoda ze tak późno sie zdecydowalam .... teraz bez chusty ani rusz:)

Właśnie chcę sobie też sprawić chustę :) Ale najpierw 'przymierzę' Mikołaja do chusty Vikiigus i zobaczę jak Mały się zachowa ;) Nie każde dziecko lubi kangurowanie... zobaczymy :)

Witam...Kasiulka Kaja tez kocha ciocie;p

Ja dzisiaj zrobiłam zrazy na obiad;)

Co do chusty to ja nie uzywałam,jakos wolałam nioe przyzwyczajac do noszenia,tym bardziej ze mam chory kręgosłup.Kaja i Tymek nie byli noszeni i zawsze grzecznie potrafili bawic sie w łozeczku i nie mieli potrzeby noszenia na rekach.Wioadomo ze jak cos im było to nosiłam ale tak obeszło sie bez ;)

anna - ja tez sprawdzalam najpier czy adasiowi sie spodoba:)

Sali - ja wlasnie nosze w chuscie bo mam walniety kregoslup, niestety moje dziecie ma adhd:) i chusta w tym wypadku to zbawienie :)

mucha, ale Ci dobrze! Ja chcę nad morze! Ale to dopiero w połowie sierpnia, jak dobrze pójdzie.

AgnieszkaJ, ja uwielbiam chustę, można sie przytulać i tak cieplutko. Moja co prawda już tylko na plecach, ale przyjemne to dla mnie. Żałuję, że przy starszych nie wpadłam na to, żeby w chucie nosić, a Magdalenkę do roczku całymi dniami na rękach nosiłam,

reklama
Witajcie!
Mały od kilku dni ma katarek, kaszelek, gorączkę i siedzimy sobie u teściów, bynajmniej z M mogliśmy sobie iść do znajomych na pogaduchy.
Jutro znowu wizyta z Bartkiem na Bartodziejach w szpitalu :-(

AgnieszkaJ, jak to jest z tą rezerwacją do Filharmonii, bo jak dzisiaj tam dzwoniłam to powiedzieli mi, że nie trzeba rezerwacji robić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry