• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sali - mozemy sie zamienic :) umyje CI balkonowe a Ty weź moje hihihi : mam 3 podwójne okna o wymiarach 1metr na 2 metry :D w dodatku jedno skrzydło nieotwieralne... mieszkam na 4 p i nie mam balkonu heheh :) Okna myje tylko od środka, a z zewnatrz myje firma zewnętrzna:) juz sie doczekac nie moge bo nic nie widac :)

reklama
Pogoda cudna to prawda, po pracy spacerkowałysmy a jak sie dotlenilam :)
Przeleciałam przez ryneczek w poszukiwaniu deski dla córci bo jutro w przedszkolu występ o zdrowym jedzeniu i będą robic kanapki.
Spotkałam na nim Wronke i nawet udało nam się chwilunie pogadulić :)

Sali a ile za wizyte? Na Igrzyskowej termin 4 kwietnia.
Słyszałam że do 11 czy 12 lat NFZ doplaca czy zwraca za ortodonte, ale nie wiem jak to teraz wyglada.

zdjecie sprzed remontu i z adasia pokoju ale uciete :) musze złapać jak będzie samolot leciał to jest dopiero widok :)

Załączniki

• A0011.jpg
    A0011.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC08654.jpg
    DSC08654.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 67
CZasem mam chwilkę to was podczytuje. U nas pogoda fantastyczna, spacery robimy że hoho a wieczorami topimy dzieciaki w basenach. Ale teraz mi przypomniałyście że obiecałam sobie umyć okna po powrocie :wściekła/y: W sumie to mam pięć okien (dwa balkony, dwa połaciowe i jedno zwykłe) i cztery które myje mąż bo trzeba wyjść na dach :eek:

reklama
Hejka!
My wczorajszy dzień spędziliśmy na Bartodziejach, większość czasu w szpitalu, myślalam, że dostane szału, brak słów na tych lekarzy, wizyta zakończyła się małą kłótnią i mi ulżyło :-)
W piątek kolejna wizyta w szpitalu, potem w poniedziałek, 12 kwietnia, jeszcze jakoś w maju i 16 czerwca, no i może już się na najbliższy czas zakończy.
Taka śliczna pogoda a ja wygrzewam się pod kocykiem, mam zapalenie gardła, kaszel, gorączkę, no i młody też jest chory :-(

Całe szczęście, że u mnie mąż myje okna - jak ja tego nie lubię :no:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry