• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
JJ - skier dostalam od KordLSKIEJ, na pokoj 11 cwiczenia NDT-BOBATH , i jak bylam sie zapisac powiedziala mi babeczka ze do konca rokw terminow nie maja..

chusta - ja mam NATI-BABY

Atu - moj tez jest taki nadpobudliwy, nie spi, w nocy budzi sie po 10 a czasami i wiecej razy... ale nam powiedzieli ze taka jego natura. Ciebie pediatra skierowal do szpitala ??

Aga my też teraz chodzimy do Kordalskiej jak Szymkuć odeszła....znaczy to był nasz 1 raz u niej. Wrażenia średnie :sorry2:. Jednak Szymkuć znała F. od 6 miesiąca zycia jak miał wzmożone napięcie i jakoś tak bardziej zainteresowana była obecną wiotkością stawów. A teraz to niby mam się tym stawianiem nóg do środka nie przejmować, bo jak wzmocni mięśnie to zacznie dobrze je stawiać :baffled:. Mamy ćwiczenia na sali 31 (chyba) - na 11 mielismy jak miał 6 m-cy. Tam są/były fajne panie rehabilitantki. A NDT zobaczysz nie jest trudne - sama będziesz mogła co nie co w domu robić.

Atu F. też miał i ma małą główkę. Taki wysoki a głowa w dolnej normie. No ale po kim ma mieć łeb jak sklep :-D jak my z M. też małe łebki mamy. Nadobudliwy był od urodzenia i też prawie nie spał w dzień ale on miał wzmożone napięcie mięśniowe. NIe umiał stanąć na czworakach do raczkowania......Teraz została mu nadpobudliwość ruchowa ale z każdym rokiem lepiej jest.
My mielismy rehabilitację na to NDT BoBath i Voytę. Oraz usg przezciemiączkowe ale było ok. I na kontroli u neurologa w wieku 10 m-cy juz było ok. I nas z wizyt dalszych zwolnili.
Może lekarze panikują ale przynajmniej małego przebadają i będziesz spokojniejsza.
A propos......na spotkaniu byłam ponad 2 h i nie słyszałam aby twój synek się wydzierał ;-).
No i zdrowiej kochana.

dziewczyny własnie robiłam test...jestem w ciąży:szok::szok:
Mam mieszane uczucia :-(;-)

Ha ha ha...to ma byc prima aprilis?!?!?!?:-D

My po wczorajszych urodzinach w family parku kiepsko,mala wymiotuje od nocy,srednio dwa razy na godzine,masakra...teraz troche spi,jest wykonczona...tylko zastanawiam sie od czego bo inne dziewczyny oki...maly tez spi a ja nie wiem co rece w sadzic...ide chociaz obiad skonczyc i mam jeszcze wlosy do ulozenia,pranie do powieszenie,nie wspomne o syfie w chalupie...:-(

Ostatnia edycja:
Tak Kasiu prima aprilis,dobrze wiesz ze okres miałam;p

Biedna Wiki;(Panuje jelitówka takze pewnie to to;/Ja mam słabszy przebieg,mialamm sraczke dwa razy wczoraj potem bolał mnie tylko żołądek i dzisiaj tez mi nie dobrze,na szczescie bez górnych rewolucji;)

Kaja ma katar mam nadzieje ze sie nie rozwinie w cos powazniejszego:-(

sali - w pierwszej chwili dalam sie zrobic :) idac Twoim sladem wkrecilam laski z innego forum hehehe :)

JJ - slyszalam wlasnie ze te masaze i te cwiczenia bobath nie sa zle, mam jedna babke ktora powiedziala ze przyjdzie do domu na kilka spotkan przyuczy mnie i jak bede sobie radzila to sama mam kontynuować , nie bedzie mnie naciagac na kase :)

reklama
Witam....

Salinka - żartownisia ;-)

Moja kwietniowa córcia:

Iza162m.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry