• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zdrówka dla chorowitków!!!

Pogoda fajna choc jak dla mnie za wietrznie ;-) caly weekend w rozjazdach, własnie z Torunia wrócilismy i zaczynamy odpoczywać przy pierwszej kawce :)

reklama
Witam po weekendowo;))

My wczoraj byliśmy na działeczce od rana,dzieciaczki cały dzień na dworze..
Kaja od dwóch dni miala katarek,no i w nocy dostała temp.38,7 ;(W sumie nocka spokojna to ja sie przebudziłam jakbym cos czuła ,dałam jej paracethamol troche ochłodziłam recznikiem i spałą dalej.Dzisiaj wstała o 10 jak nowonarodzona,nie ma kataru nie ma kszlu..będe obserwowac do popołudnia ale moze ta temp wypędziła wirusa,albo goraczkowała na ząbki(wychodza jej 3)i to zwykły zbieg okoliczności ten katar .Oby było ok;)

Witam. No pogoda się spsuła i słyszałam ze tak ma być do końca tygodnia. Trochę się ciesze bo moje mycie okien się oddala ;-) czy któraś z was była już w nowym TKmaxxie? Bo nie wiem czy jest sens się wybierać

Co to jest TKmax ;) Pewnie sklep, hehe....trzeba wujka Google zapytać!

Pogoda barowa, spałabym cały dzień!

Spisywałyście sie juz w Narodowym Spisie Powszechnym? Chciałam się właśnie za to zabrać ale wena mi uciekła, buuu....

Cały dzień przeleżałam w łóżeczku pod ciepłą kołderką, no i jest już troszeczkę lepiej. Teściowa przyjechała na cały dzień i zajmowała się Bartkiem więc mogłam poleniuchować ... mam nadzieje, że jutro też przyjedzie :-)

Słyszałam, że TK Max miał być otwarty 2 kwietnia, ale też się jeszcze nie wybrałam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry