• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Głodny ten serwer czy jak, że ciągle coś zjada ???? A może cenzuira jużweszła ????

STO LAT, STO LAT DLA FRANIA !!

Asioczek - ech radosne masz przeżśywasz chwilę. Ciesz się nimi ile wlezie!

JJ - a to kółko dla Franka na basenie to miałaś swoje czy tam dają ? A zdjęcie też wcięło - hihihi.

Wanda - zdrówka dla Wiktorka !

A nam idzie powoli drugi zębol. I czasem ciężko Maludziakowi. Ale nic to. Przetrzymamy!

Pozdrawiam Maluszki i ich Mamusie.

reklama
Jeszcze raz

Dziekujemy!!!Dziekujemy!!!Dziekujemy!!!

za zyczenia - dla tych co sie wpisali później  :)

Mago to koło to jest na wyposażeniu basenu . Jest ich tam więcej. I deski do pływania i mnóstwo gumowych, pływających zabawek.

A poza tym to nie zauważyłam jak Ali stuknęło 6 miechów

STO LAT! STO LAT! Rzeki Mleka i Bezbolesnych Zębozaurusów !!!!!

A dajcie dziewczyny telefon na basen, bo z tegoco pamiętam to tam trzeba się umówić.

Od paru dni kąpiemy się razem z Alą w dużej wannie. I tak myślę o jeszcze większej ............

No to ja tez dolanczam sie do zyczen :)

Franeczku - duzo zdrowka i pociechy z rodzicow no i szybkiego wspolnego spacerku, co poznasz pewna panienke ;D ;D ;D
Alicjo - Tobie rowniez wszystkiego dobrego i duzo zdrowka i zeby zabki wychodzily szybciutko i bezbolesnie ;)

Jak już dzisiaj urzęduję przy kompie, to przy okazji wrzuciłam kilka fotek mojej córci do wąteczku 'foto'. Zapraszam do oglądania :-)

344 74 90 to telefon na basen - ul. Szczęśliwa (na końcu)- Fordon

Mago- Ala śliczna, no i czysta mama z niej przemawia  :laugh: :laugh: :laugh:
A teraz kobieto - ja cię nie wyganiam ale marsz do spania !!!!! Wiem co znaczy wczesnie wstawać....jak chodziłam do pracy to co rano o 6.00 na nogach. A tu jeszcze może byc noc z przerwami.....twu, twu....czego nie zyczę.

Hejkum kejkum....

A ja wpadłam tutaj żeby się pochwalić...heheh otórz...od jakiegoś czasu zaobserwowałam,że mój Niśkulec budzi się w nocy nie na karmienie tylko żeby się przytulić...bo podziumdzia dwa razy i dalej zasypia...więc postanowiłam ja nauczyć,że noc jest od spania a dzień od jedzenia i tulenia...heheh no i pierwsza nocka za nami...miało być tak,że jak się zbudzi to dostaje smoka....ewentualnie herbatkę....no a w skarjnych przypadkach krzyku....cycka....ale ...ku moijemu zaskoczeniu nawet herbatka nie była potrzebna...córcia budziła się, a i owszem co 3 godz. , ale dostała smoka i dalej kimała...także bilans końcowy wyszedł taki ,że : OSTATNI CYCUś OK. 1.00...A NASTęPNY DOPIERO O 9.00 bo nawet dała pospać...JUUUPPPIII, jestem z niej dumna....mam nadzieje tylko,że to nie był przypadek i kolejne nocki już będą coraz lepsze....no i kto wie, może za tydzień w końcu się wyśpię i prześpimy całą noc??? ::) ::)...TRZYMAJCIE KCIUKI ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry