• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
atu - witaj w klubie.... ja tez adaska nie moge ogarnąć ... piskwa straszna do tego wlezie wszedzie tam gdzie nie moze, jak mu nie pozwalam to wisi na mnie i wyje ...

sali - drogie maja 70-90zl za uzywki :/

heheh - smaki wyrabiamy ;) teraz siedze i rzodkiewki wpierdziulam :D

Hejka :)
AgnieszkaJ - nie było Cię w środę na spotkaniu, ciekawe czy masz usprawiedliwienie ??? :)

My już z młodym po porannym spacerku, teraz sobie siedzę piję pyszną kawkę i zajadam sie ptasim mleczkiem, kurde a miałam nie jeść słodyczy (:

Dziewczyny kochane dajcie mi linka do Bazarku, bo nie mogę go znaleźć.

Ostatnia edycja:
Hej,

melduje, że żyjemy. Ja zabiegana....od poniedziałku przychodzi "moje zastępstwo" i trzeba ją wdrożyć.......bossssszzzze kiedy ja se zlegnę na kanapie :baffled: chyba w dzień porodu :-D. Ale co tam tak gadam i marudzę a wiem, że bezczynna bym marudziła bardziej.....taki typ - ciagle w ruchu.
U nas majówka remontowa z przerwą na smutna rodzinna imprezkę - pogrzeb dziadka mojego M :-(......miał 91 lat.

Teraz się ogarniamy do końca po tym remoncie i mam nadzieję, że w weekend już wyspię się na swoim materacu ortopedycznym, bo kanapa w duzym super ale jednak kręgosłup lędźwiowy czuje, że to nie wyrko sypialniane :no:.

To w skrócie.

A teraz mam ważnei pilne pytanko:

Do Kasiulki.....możesz mi na privka napisać ile czekłaś na wycięcie migdała u małej i czy sobie to załatwiałaś po znajomościach ? Bo siostrzeniec musi mieć wycięcty dość pilnie a dr prywatnie sobie zyczy 1800 zł :szok:. Siora się zgodziła, bo co ma zrobić jak on już niedosłyszy, bo na NFZ ponoć się 2 lata czeka - tak jej powiedziała......ale ja tam mówię, że trzeba uruchomić kontakty, bo kurna tyle kasy a ty składki płacisz......więc jakbyś mogła mi takie info skrobnąć na privka. Będę wiedziała co i jak, czy trzeba mieć skierowanie na zabieg, kto je daje - laryngolog?....i takie tam. Wtedy będę działać i kontakty uruchamiać. Acha i czy taki zabieg robi chirurg czy laryngolog?

Z góry dzieki

Witam wszystkie mamusie serdecznie:-) Od dłuższego czasu,czytam bydgoski wątek jednak dopiero teraz postanowiłam coś naskrobać;-) Oczywiście jestem z Bydgoszczy,dokładnie z Bartodziej i mam 10 miesięcznego synka Kubusia:-) Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry