• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam;)
My w sobote grilowalismy na urodzinach mojego brata,później bawiłam sie na miescie...dzisiaj spałam do 10 z Kaja takze odespałąm...własnie planujemy dzisiejszy dzien bo jutro "volczerujemy" w Myślęcinku...Oby pogoda dopisała;/

Hej!

My takze po weekendzie grillowym,objedzeni i opici :szok: ze dwa trzy kilo jak nic- dodatkowo ;-)...za to troche opalenizny zlapalismy :tak:...i co,pogoda sie popsula :-( bym sobie jeszcze posiedziala na dzielce ale moj i tak dzisiaj do pracy musial jechac a samej mi tam nudno....
...maly mi smarka i pociaga :szok:,pierwsz raz ma taki katar,non stop mu leci,scieka i sie krztusi :-( wika za to kaszel od dwoch tygodni,ide pozniej z nimi do przychodni...

Witam majowo!
U nas też majówka w rozjazdach i imprezkach, jak zostaje troche czasu to próbuje się z pod zdjęć odkopać :)

Pogoda nas nie rozpieszcza i już zapomniałam, że było tak ciepło!

Udanej ciepłej majówki Wszystkim życzymy!

Ale zimno się zrobiło. Mi tam jakoś nigdzie się specjalnie nie chce chodzić - tyle się nabiegam zawsze, ze jak mogę to leniu****ę w domku :D

Czesc!

Taa,dzialo sie dzialo,mecz na zawiszy...i poznanskie pyry nam stadion zdemolowaly,teraz nasi powinni jechac do Poznania i zrobic to samo....

U nas ze zdrowiem juz lepiej,mysle ze jeszcze dzien,dwa i maly bedzie juz oki...
...wczoraj ogladalam pogode i weekend po 20st i slonecznie a dopiero co pokazywali ze ma byc zimno i tylko 10st...tak to jest z nasza pogoda,nigdy nie wiadomo a jak tu cos zapalnowac,hmm...
...mam wrazenie ze dzisiaj poniedzialek a to juz sroda...

pozdrowionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry