• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam poświątecznie;)
Mi też przybył kg po tych świetach;/;/

Mój Tymek dzisiaj jedzie na wycieczke do Torunia,nastawiłam sobie budzik na 6:45 bo nie byłam pewna czy maja byc na 7:15 czy 7:30 no i w nocy rozładował mi sie tel.rano wstaje Tymek u dziadka ogląda tv,wiec sobie mysle:ZASPAŁAM!!patrze na zegar 7!!
Wiec mega tempo ,wyszlismy 10 po jeszcze do sklepu po soczki,15 po bylismy w przedszkolu po czym, czytam ogłoszenie:Wyjazd z przedszkola 8:30:szok::szok::-D:-D
I tym sposobem zdążylismy haha.
Ja wykupiłam Tymkowi grupon do myslecinka za 22 zł na wszystkie atrakcje ,łącznie z zoo.Więc to planujemy na weekend.Poza tym chcemy jechac na działke bo D.bedzie mial chyba 9 dni wolnego(wstępnie)ale nie wiem co z dziadkiem,czy bedzie chciał tez jechac .

reklama
hej,

ja po świetach bez zmian wagowo....mam już tak mało miejsca na żołądek, ze nie mogę dużo jeść :no:.

Co do majówki to u nas tylko sobota wyjazdowo-znajoma a potem F. do babci a my remoncik i zamiana pokoi. My do mniejszego z sypialnia a F. do większego......bo brachol musi się z nim tam zmieścić jeszcze ;-). Mam nadzieję, że ogarniemy to przez 3,5 dnia....reszta urządzania już później.....byle by łożka i szafy stanęły.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry