• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej,

melduję, że żyjemy :-).

Fran juz bez gipsu/szyny i w końcu smiga do przedszkola....ufff.

Viola - imprezka udana, główna zainteresowana pieknie się prezentowała.......fajne fotki.

Atu jest jeszcze inna mozliwość.....ale trochę na bakier z prawem......Moja koleżanka dawała szwagrowi na 40 znak drogowy z ograniczeniem do 40 km/h :-D......ale nie, nie, nie buchnęła go z ulicy:cool2:.....kupiła w firmie ERPLAST chyba na Łęczyckiej....oni znaki robią drogowe.

reklama
Brakuje mi czasu, ale mysle o Was :)

Od Całej rodzinki życzę:
0702m.jpg

W Focus parku tuz przy Empiku jest takie stoisko z różnymi śmiesznymi gadżetami - na pewno na 40-tke tez coś się znajdzie :D

A u nas mały wczoraj 39 temperatury i wymioty. Dzisiaj już było lepiej.

Ja jestem na antybiotyku plus leki przeciwalergiczne. Dusi mnie kaszel, tracę momentami głos i prawdopodobnie to alergia. Mam nadzieję, ze leki pomogą.

Byłam tez u onkologa no i niestety wcale nie jest tak wesoło, bo wyniki nie sa jednoznaczne i muszę mieć zrobiony jeszcze rezonans - niestety to dopiero za trzy miesiące więc nie pozostaje nic innego jak czekanie.

A jeśli chodzi o przygotowania do świąt to przez tą moją chorobę trochę mi sił brak ale na szczęście córy dużo mi pomogły. Dzisiaj pomyłyśmy okna, jutro będziemy piekły, dziewczynki trochę obmyły to i owo więc nie jest tak źle.

Madziara trzymam kciuki. Będzie dobrze. A ty miałaś biopsję cieńkoigłową czy coś innego? Bo w sumie nie jestem lekarzem ale czy nie prościej wyłuskać to świństwo i zbadać, bo rezonan to tylko obraz.....no ale może się nie znam jednak. Wszak na usg fachowiec widzi czy zmiana ma charakter łagodny czy nie i podaje sugestie w opisie.

Ja mamkontrolne usg w lipcu. Zawsze mam stresa. Macam se tec cycki i macam ciągle a teraz w ciązy ta burza hormonalna......ech masakra co my kobiety musimy znosić.

Izka fajna karteczka. Dzięki za zyczenia.

Ja dziś zrobiłam wielką michę jarzynowej sałatki - pól dla rodziców. Mamę odciązyłam choć trochę, bo ona się ogarnia po remoncie kuchni. Jeszcz dziś ostatnie domontowywanie.... Jutro zrazy i sernik. Więcej się nie wysilam, bo i tak Świeta "na wychodnym" :tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry