• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sali jeśli idziesz do ortodonty na kasę to nie płacisz za aparat. Na robiony czeka się około roku bo takie sa terminy a te wkładane gumowe to powinien od ręki dostać. My chodzimy na Libelta i terminy wizyt sa co miesiąc.

Witam!
Mam nadzieje, że wyniki będą OK. Kolejna wizyta w szpitalu w połowie czerwca i mam nadzieje, że do tego dnia nie będę musiała chodzić z młodym po lekarzach.
Piękna pogoda i można byłoby iść na spacerek ale niestety muszę dopiero poczekać za mężem albo teściową, bo ja mam usztywnioną szyję i czuję okropny ból, nie mogę ruszać ani w prawo, ani w lewo, coś mi cholernie szczyknęło dwa dni tem i myślę, że do weekendu przejdzie.

Hej!

Co tu tak cisza...??

Wczoraj zaliczylismy zakupy w Oszolomie,udane,co mi sie rzadko zdarza ;-)...zajaczek dla kazdego dziecka kupiony takze problem z glowy :-)...

Boli mnie podniebienie od kilku dni,zrobila mi sie taka gula i mnie wkurza,zle sie z tym czuje :wściekła/y:...zachcialo mi sie jesc popcorn i chipsy i teraz mam o!

Wczoraj spotkalam kumpele,nie widzialam jej ze dwa miechy i co sie okazuje,jej synek ma teraz 6mcy i choruje na wade serce,cos ma z zastawka,naczynia sie nie rozkurczaja itd...czeka go operacja ale narazie jest jeszcze za maly,w ciagu miesiaca byli juz dwa razy w W-wie a IMiD i kazda taka wyprawa to 600zl,a co tam sie dzieje jak mi opowiada to jestem w szoku :-( a jak ona wyglada,masakra...Dziekowac Bogu ze dzieci zdrowe!!!

co tu tak chorobowo ;(

atu- trzymamy kciuki;)

a my po chrzcinach - sajgon total i całkowity rozpad i brak checi na cokolwiek - a do tego VIKI JAKBY chorawa ;((( pojdziemy do doktora...ciekawe co powie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry