• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wanda_23...wszystkiego naj...naj...

JJ...ja @ dostalam nie cały miesiąc po urodzeniu Samuela, a karmilam go piersia prawie 10 miesiecy ;D ;D

Własnie zjedlismy śniadanko, a teraz zastanawiam sie czy wyjsc z Samuelkiem chociaz na krotki spacer...dzisiaj 10 dzien ospy, ale
chyba zaryzykuje, bo pogoda dostateczna :P za oknem........
Mamy jeszcze dzisiaj w planie kino....chcemy z mezem "skoczyc" na "Ja wam pokaże", ale zobaczymy....... ;)

Miłego Dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie  :) :) :)

dzięki dziewczyny za wsparcie.....hehe....dziś juz pogodzona z losem mówie Dzień Dobry..... ;D...jest tylko 1 plus - brzuch nie boli (jak przed porodem)!!!!!

Wandzia
STO LAT, STO LAT, STO LAT !!!!
.....i tych facioli z tortów od GeHa  ;D

Niki - ja też z wyzyn - ja mieszkam z drugiej str. chemika na Kragujewca

pozdrawiam wszystkie panie....

Witajcie,

Wanda - ty jeszcze młoda koza jestes ! Sto lat i duuuużo szczęścia no i tych strongmenów z tortu i żeby ci synek codziennie czekoladowe dania serwował, a córeczka pięknie rosła :).

JJ - trzymaj sie kobieto - łącze sie z toba w bólu i w pakcie przeciwko tamponom i spółce, chociaz sama dostalam @ po 8 miechach jak zmniejszyla sie laktacja, ale tez pamietam to rozczarowanie ze to juz ! 

U nas leniwa sobota, ale jak zwykle to bywa w weekendy Wiktor sie przeziebil znowu.

ale tu pustki............kobiety gdzie jestescie??

My bylismy z Samuelkiem na wale i zjezdzalismy na saneczkach....
Samuelek szczesliwy,ze w koncu mogł z domku wyjsc

Teraz ide poprasowac,

A u Was jak minął dzień???????????

Aldik pisze:
cześć :)

niki
- czemu się nie pochwaliłaś, że synka do konkursu wystawiłaś? Hę?

miłego weekendu :)

Hmmm... W sumie to nie wiem czemu ;) Za to chwalę się teraz: wystawiłam synka do konkursu :D Również życzę wszystkim mamuśkom i ich pociechom miłego weekendu :)

wanda pewnie mamy jakis wspolnych znajomych:) ...powiedzmy ze moich dawnych..
egzamin poszedl kiepsko...wkurzylam sie, mam nadzieje ze chociaz poprawki nie bedzie
obcialm sobie dzisiaj wloski, kolezanka mnie skusila(jest fryzjerka w zaawansowanej ciazy i wlasciwie wogole nie moze pracowac wiec sie pytalam kogo mi poleca a jak sie zapytalam o ta aldone to wlasnie wracala od dziewczyny ktora po niej poprawiala, podobno co raz wiecej niezaadowolonych klijentek od niej wychodzi..i kasuje tez niezle

reklama
WANDA - STO LAT STO LAT STO LAT I SPELNIENIA MARZEN I TYCH DUZYCH I TYCH MALUTKICH

heh a u nas znowu choroba, wczoraj mialam akcje - lekarz-apteka - szpital, i to o godz. 17.30, a dzis ju zdo domu przyjechali dac malej zastrzyki
ma zapalenie krtani :(
biedaczek

widze ze ruch tu przy weekendzie nei duzy, hehehe, pewnie meskie czesci oi obowiazki domowe wezwaly was do siebie

heh, nie wiem co jeszcze pisac, ostatnio cos smuteczki nad rzeczka mam

aaa wronka- stronka rewelka- zwlascza o robocie- chlopczyku w ogole o tym zapomnialam,a to taka rewelka byla
i jonatan kot, i wogole
superowa!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry