• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczynki. Jestem i ja. Długo mnie nie było ale zrobiłam sobie mała niespodziewaną przerwę na szpital i na szybki zabieg :szok::szok:. Teraz dochodzę do siebie w domu i powolutku wracam do świata żywych, ale ciężko mi zwłaszcza ze względu na dzieciaki bo nigdy się ze mną nie rozstawały a tutaj taki klops a na dodatek teraz nawet nie mogę ich podnosić i za bardzo przytulać :no:.

Witaj Muszka!
Co się stało? Mam nadzieje, że już wszystko dobrze!
Ja wczoraj odebrałam wynik wyciętej tarczycy i jest OK, teraz mam odpoczywać i odpoczywać a cięzko mi to przychodzi i czasu brak ;-)

Cisza w naszym wątku się zrobiła, jak tak dalej będzie to nas zamkną :szok:
Pisać babeczki, pisać!!!!!!!!!!

No cisza,cisza...ja zagladam ale nawet nie ma co pisac;(...

Mucha co to za zabieg???Opowiadaj...i zdrowka zycze!

Izka,super ze ok i nie ma tego ze ci ciezko przychodzi,masz ODPOCZYWAC i juz:))))!!!!

U nas tez smarki i kaszel,ja to juz trzeci tydzien sie mecze:( echh...

Pozdrawiam

A problemy oddechowe były i natychmiast musiałam być obrabiana:szok:. Teraz snuję się w piżamie po domu i poleguje co chwilkę na kanapie albo łózku. Mężulo skacze co najmniej jakbym już miała zejść z tego świata. Jeszcze parę dni i usuną mi szwy i mam nadzieję że nowe życie we mnie wstąpi.
Teraz siedzę na allegro i szukam kurtek zimowych dla chłopaków bo nie zapowiada się że szybko wyjdę z domu na jakieś zakupaski:crazy:

Dobrze, ż ejuz po i oszczędzaj się jak masz szanse, choć wiem jakie to trudne. Ile dni po będziesz miała zdjęte szwy? Mi niby zdjęli 4 dni po ale mam plasterki które musze nosic 8 tyg. jestem załamana bo jak ja mam iśc między ludzi z nimi albo do pracy jak to na szyji widać :no: i denerwuja mnie!

W srode moje dziecko w końcu ma pasowanie na ucznia juz myślałam że o nich zapomnieli, hhehheh...

reklama
Madzia to jeszcze weselej macie teraz w domku :-)
Golfy teraz mnie denerwują, choć je uwielbiam, apaszek nie trawie ale już kilka zakupiłam bo nie mam wyjścia. Do tego wszystkiego przez 2 tygodnie mam już prawie 2 kg. więcej i wiecznie bym jadła :szok: coś strasznego!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry