AgnieszkaJ
Fanka BB :)
Izka - apaszki sa modne wiec przełam sie
Madziu - niezle
a jakis taki depresyjny czas mam
nic mi sie nie chce...
Madziu - niezle
a jakis taki depresyjny czas mam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dzisiaj idę na ściągnicie czyli po 10 dniach od zabiegu. U mnie bikini na cienkich ramiączkach nie wchodzą już w grę bo mam bliznę taką na 5 szwów i ramiączko raczej szerokie musi być żeby chociaż trochę zasłonić. Ale czym ja się martwię ja i tak nigdy nie byłam miss, tym bardziej plażyDobrze, ż ejuz po i oszczędzaj się jak masz szanse, choć wiem jakie to trudne. Ile dni po będziesz miała zdjęte szwy? Mi niby zdjęli 4 dni po ale mam plasterki które musze nosic 8 tyg. jestem załamana bo jak ja mam iśc między ludzi z nimi albo do pracy jak to na szyji widać
i denerwuja mnie!

;-):-)???Ja dzisiaj idę na ściągnicie czyli po 10 dniach od zabiegu. U mnie bikini na cienkich ramiączkach nie wchodzą już w grę bo mam bliznę taką na 5 szwów i ramiączko raczej szerokie musi być żeby chociaż trochę zasłonić.
a blizne mam na 7 cm, ale rewelacyjnie zszyta i jak plastrą w końcu podziękuje mogę spokojnie chodzić z dekoldem. Mój chirurg wie jak kobietką szyki podcinać ;-)No raczej juz na stałe. Dogaduja sie, chociaż młodszy nieźle broiWięcej zwierząt już nie planuję aczkolwiek nigdy nic nie wiadomo.
![]()