Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a tu jeszcze przed świętami się akurat kilka rzeczy eksploatacyjnych uzbierało z autem mym i kurna nieplanowany wydatek....a przynajmniej nie w takiej hurtowej wersji
No i za chwilę dojdzie mi mleko MM....do tego pieluchy, obiadki i zaraz się niezła kwota uzbiera na nowego członka rodziny....i bądź tu Matką Polką w tym durnym państwie.....
. Ale Mikołaj był chłopcy ucieszeni jak nie wiem co. Oczywiście miało być skromnie a wyszło jak zwykle że jest fura słodyczy gier układanek itp.
) to w drogerii na R ( nie wiem czy mogę podać nazwę
) są fajne misie polarne, milusie, białe ,dość spore bo 31 cm i za 20 pln. Ja wczoraj jednego kupiłam bo zaraz pewnie nie będzie
Ja w tym roku problem z prezentami mam z głowy bo Majka jest mała ale i tak kupujemy jej leżaczek bujaczek. Sobie mieliśmy nie robić kompletnie nic , ale po cichaczu kupiłam mężowi portfel bo stary już mu się rozlatuje 
. Ale rok już się ma ku końcowi i mam nadzieję że następny będzie lepszy, bo ten to horror pod względem zdrowia u mnie a jak zdrowia ni ma to lipa.