• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Uuuu a nie można tego zgłosić na allegro albo na policję??? :angry:

Można i nawet trzeba.... Mi tydzień temu po miesięcznej ciszy przysłano kupiony na allegro towar w dzien po tym jak zgłosiłam na allegro :-) teraz mi przypomniałas że musze sprawe wycofać bo mozna to zrobic chyba dopiero po tygodniu od wpłynięcia a na rozpatrzenie maja chyba z miesiąc!

Tez nie czuje świąt, naet kupowanie prezentów mnie nie bawi jak zawsze :szok:

Pluszaków juz nie kupuję ;-) ale jak ktos z Was ma ochote na sesje zdjęciową lub kalendarz to zapraszam - świateczna promocja :tak:

Oczywiście zgłosze.
Iza to i tak dobrze, że dostałas towar. Tutaj jest już 300 osób, które nie dostały towaru, więc albo oszust albo coś się komuś przytrafiło.

Witam po ponad miesięcznej przerwie.
U mnie ciężko, pożegnałam dwie najbliższe mi osoby z rodziny i tak mi strasznie smutno :(
Bartuś cały czas mi choruje, od września w żłobku był aż 4 razy, co chwile ma obustronne zapalenie ucha, gardła, non stop wizyty w przychodni, w szpitalu, prywatne i nic nie potrafią stwierdzić co mu jest, dzisiaj też prawie cały dzień spędziłam z nim w szpitalu, bo od wczoraj bez przerwy wymiotował i nic nie chce mi jeść, już mi brakuje sił na wszystko, o świętach nawet nie myśle, prezentów też nie mam a przez miesiąc na leki straciłam prawie 500zł, do tego jeszcze ja i M jesteśmy przeziębieni

... może macie jakies pomysly na prezent dla malucha, bo chyba pozostanie mi zamówić przez Allgro, chociaż ostatnio też zostałam oszukana przez Allegrowicza, zgłosiłam do serwisu allegro i po 5 tygodniach otrzymałam towar, ale co się nadenerwowałam to moje

AguśJ, jak możesz to napisz co Adaś dostał na Mikołaja i co planujesz na Świeta, może coś z Twoich pomysłów zaczerpne

Pozdrawiam wszystkich chorowitych, dużo, dużo zdrówka życzę ... no i mam nadzieje, że dziewczyny dobrze się bawią (Kaśka, Sylwia i Aga)

Może na wątek kulinarny jakies przepisy świąteczne ktoś doda ...

Atu biedny Bartuś. Najlepszym wyjściem chyba byłoby odpuszczenie żlobka na jakiś czas no i dobry laryngolog, który by go z tego wszystkiego wyprowadził.
A z prezentów to moze jakas zabawka edukacyjna albo samochodziki z dźwiękiem.

Ja zgłosiłam na allegro i nie wiem czy już zgłaszac na policję czy jeszcze czekać. Ludzie założyli już forum bo tych osób jest ponad 300.

Oj przykro mi Atu ale jedno co mogę napisać w co i takpewnie trudno będzie Tobie uwierzyć to to że z czasem dzieciaki zaczynają mniej chorować. Ja sama nie widziałam już szansy dla nas a tu proszę jak na razie tylko dwa razy był F chory w tym roku przedszkolnym. JA tak jak Madziara radzę zastanowić się nad rezygnacją ze żłobka, pomyśl sobie że już 500 złotych na leki wydałaś do tego jeszcze pewnie z 200 na żłobek i masz już lekko licząc 700 złotych. To za to możesz już jakąś opiekunkę podłapać. A co najważniejsze będziesz mieć mniej chorujące dziecko a to BEZCENNE:tak:.

reklama
mucha - nastepny musi byc lepszy !!! U ,nie z sylwestrem jak od 6 lat bez zmian... siedzimy sami w domu :/ M nie chce nigdzie isc :(

madziara - gnojstwo i tyle !!

atu - my zanawki w carefure kupowalismy (wyszly najtaniej) najlepiej sprawdzil sie tor do aut z mochtoys ok 55zł do tego kluczyki z playscool 25-30zł potem jakies auta ale bez wiekszego szału ?? niepamietam dokladnie a na gwiazdke czekaja na niego kolejki , taki pietrowy parking, samolot i chyba to wszystko.

współczuje chorób, u nas tez antybiotyk zapalenie krtani.

jak wyzdrowiejecie zapraszam na kawusie, Zobaczysz czym Bartek sie bedzie bawił :)

złobki/przedszkola - 80% jak nie wiecej dzieciaczkow pierwszy rok zlobkowy czy przedszkolny w przewadze choruje i nie chodzi ;(

Sali - Kasiulka - dziekoje za wspolny wieczór :) Było fantastycznie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry