• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja 3 miesiace btow szukam i nic... zimy nie ma wiec sie nie spinam. mam szmaciaki od 2 lat i takie na obcasie przeszly reinkarnacje u szewca - maja sie swietnie... chyba ze przyjdzie PRAWDZIWA zima to wznowie poszukiwania... :)

reklama
Helołłł!!!

Dzisiaj ja melduje sie po imprezie,cala,nie do konca zdrowa;),bawilismy sie do 4,do 8 spalam a o 10 juz bylam u tesciowej po dzieciaki...teraz to juz padam powili,zaraz do wyra i spanko:)

Fakt,znalezc buty dla mnie tez masakra...mam duza noge,pamietam jak na wesele szukalam,nie moglam butow dostac az miala w planach juz isc w japonkach,haha...

Sali,foto rewelacja i ta czarna na Tobie,ulala;)...

Hejka!
Dziewczyny dlaczego ten zajefajny długi weekend się już skończył!!!

Wybawiłam się na maksa, w czwartek u kumpeli na imprezie, w piątek znajomi przyjechali z Warszawy i robiliśmy imprezkę w domu a w sobote pojechaliśmy do znajomych do Inowrocławia i dopiero co wróciłam. Mam zamiar się wyspać bo młody jest u teściów i odbieram go jutro - strasznie się już za nim stęskniłam :tak:

Sali wyglądasz na tym zdjęciu rewelacyjnie !!!

Pare minut temu włączyłam TVP Bydgoszcz i widziałam jak chrześniak mojego M tańczył w takim ogromnym sercu, ale jesteśmy z niego dumni !!!

Witam się i ja:)

Ojj ciężko się wstawało:/ i nam i Olkowi, aż żal bylo go budzić i wieśc do babci.. ehhh Tak się grzebaliśmy, że byłam w pracy przed 7:/ za zaczynam o 6.30.. no nic później wyjdę.

atu2222 ojj to się wybawiłaś! zazdroszczę:P

kaaasiulka Ty też nieźle pobalowałaś:P haha najgorszy jest właśnei ten dzień "po" jak wstając z łózka głowa zostaje na poduszce:)

Sali super fotka!!

jeshu dzisiaj obudziłam się w nocy z mega bólem/duszeniem/pieczeniem/uciskiem w plecach i w okolicy serca.. cholera sama nie wiem jak ten ból opisać.. wzięłam 3 nospy bo to rozkurczowe i kurczę troszke przeszło ale jak wstałam rano to dalej to samo:/ chyab czas iść na przegląd..

ok nie smęce tylko życzę miłego dnia i spadam popracować:)

Witam poniedziałkowo!

Gosiek smęć, smęć po to tu jestesmy, ale i do lekarza zmykaj i to szybko!!!!

Sali dzięki za linka, ale ja szukam czegos do kostki i raczej musze przymierzyć przed kupnem :-(

Piekne słoneczko, można dziś spacerować i niech tak zostanie na długo bo mam dośc deszczu oraz mokrych butów ;-)
Wczoraj cos słyszałam, że pod koniec miesiąca może będzie troche mrozu, ale ile w tym prawdy?

Dzis mam jeszcze wolne i musze troche "pobiegać" bo się nazbierało kilka spraw a jutro wolne na wizyte u lekarza.

Miłego tygodnia!

reklama
Ja mialam slonce przez yyyy 5minut;( i nadal szaruwa;/...wstac mi sie tez nie chcialo,dobrze ze Wiki w domu,lezelismy sobie az do 8.30;)...moje zasmarkane i kaszlace,wrrr ale chyba to juz standard;/

Tak,tak niby maja przyjsc mrozy ale takie delikatne,w sumie to i tak lepsze takie niz to co jest...

Atu bo tak to jest ze wszystko co fajne szybko sie konczy...fajnie ze sie pobawilas:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry