• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gosiu ja niestety też mialam przeboje z tym szpitalem jak Bartuś był mały ale nie mam jakoś ochoty do tego wracać, bo wszyscy widzą jak było.

Izka ja bym reklamowała :tak:

Dzisiaj mam wychodne, kumpele namawiają na imprezkę więc trzeba iść, czekam tylko jak M wroci z pracy - tak za godzinkę - już się nie mogę doczekać.
fajny weekend się zapowiada, bo jutro przyjeżdżają znajomi z Warszawy idziemy gdzieś do klubu a w sobote jedziemy odwiedzić znajomych do Inowrocławia, no chyba, że oni przyjadą do nas.

Życzę wszystkim udanego długiego weekendu !!!

reklama
FotoIza mieszkam na Przylesiu:) i co do butów to jak nic bym reklamowała!:tak:

atu2222 zazdroszczębabskiego wypadu!!! ojjj zazdroszczę!!:P baw się dobrze!:-)

Ja mam dzisiaj wieczór z netem... muszę poszperać za parasolką bo już czas coś znaleźć i zakupić. Bo już mi ciężko z tą spacerówką:/ chociaż mam teutonię i ona raczęj do lżejzych należy no ale wolałbym już coś jeszcze bardziej lżejszego, poręcznego... a że Olo poszedł spaćpo 18:D to mam czas na szperanie w necie:D

A może Wy możecie mi polecić jakąś sprawdzoną parasolkę??? wymagania moję to: w miarę duża bo Olek raczej z większych posturowo dzieci no i wolałabym żeby w takiej spacerówce udało mu się przyszłą zimę przejeździć... no i kolejne wymaganie to dość wysoka rączka... bo ja mam 174cm a mój D 2m... więc nie chciałabym żebyśmy wyglądali przy wózku jakbyśmy się skradali :-D

Witaj Goosiek ;) Ja sercem Fordonianka, ale fizycznie już tylko czasami. w kwestii parasolki nie pomogę, bo wolę standardową spacerówkę, ale polecam zajrzeć do Smyka na Nowotoruńskiej albo ABC na Fordońskiej - mają duży wybór, można pogadać i zrobić rozeznanie ;)
Też mam ochotę gdzieś wyjść i się rozerwać, ale w weekend siedzę na uczelni.

widze ze na forum kroluje fordon i bartodzieje:)

Gosiek ja rok temu kupilam infinity quatro i przejezdzilam te mrozy !! mam 180cm wiec sie sprawdzil idealnie:) lekki i dosc duze siedzisko (moje dziecie tez spore:) do tego ma pokrowiec na nogi ktory siega po szyje hehe

131999.jpg142553.jpg

a u nas tzn u adasia zapalenie spojowek :) gdyby nie ropa w oczach to nikt by nie powiedzial ze dziecko chore:)

Sali - udanej imprezy Atu rowniez !!

Atu oby bartasa szybko na nogi postawila !!

a ja wstawilam szarlotke do piekarnika i taaaaakie zapachy sie roznasza ze byl glowe do piekarnika wsadzila:D Yami :)

Gosia ja tez sercem z Fordonu ,mieszkalam tam 20 lat;)

Aga ty masz bardziej spacerówke a Gosia chce parasolke o ile dobrze przeczytałam.
Ja mam coneco saturn ale raczki sa nisko bo mój D ma 186 a zle mu sie go prowadzi,takze nie polecam.

AgnieszkaJ quatro na prawdę fajny!!! ja się nastawiłm na parasolkę coś poręcznegi i niezbyt ciężkiego. Bardziej ptrzę pod kątm mojej mamy bo to ona od rana do 15 zajmuje się Olkiem a niestety ma problemy zdrowotne i w ogóle nie powinnanic dźwigać.. więc staram sie jakoś ułatwić jej chociażby zmienijąc wózek na lżejszy, poręcznieszy....

sali04 oooo Awangarda!!! w piątek i after 30 hihi coś co lubie:D:D ostatnio byłam w sobotę i muzyka oraz klientela mnie mocno podłamała:/

Sosiek a DOT'y ?? fajne parasolki dosc solidne ladnie obudowane troche ciezsze niz pozostale parasolki.
co do infinity ja jestem zadowolona z wiekszych tylnich kol, swietnie daje sie wciagac na schody i z nich zjezdzac, jest lekki i za razem "obudowany dobrze. zapraszam na jazde probna hehe :)

reklama
Gosia ja tylko Awangarda,a jak posiedziec to Kubryk;)

Powiem ci ze ostatnio byłam w świeta i mielismy niemiłe przezycia z klientelą ,ale o dziwo nie byli to gówniarze;/
No i tez zdecydowanie wole piatki;)Aczkolwiek dzisiaj after 30 ale kolezanka wyprawia 25 urodziny hehe,ale ciii:cool2:
Mysle że głównie facetom sprawdzaja dowody,bo to oni później dojrzewaja :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry