• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Iza- foty extra :) jak ja kocham góry :) zimą, latem - cały rok:-) - jak dla mnie wspólny wypad w góry - nawet fajna sprawa - na pewno będe coś planowac w tym roku - jak kto chetny pisać:) - mi bez różnicy czy za scianą sąsiad z bydgoszczy czy rodzinka z krakowa;) - z racji wieku Viktorii- to chyba zdecydujemy sie na góry stołowe i okolice- bo tam wspinac sie nie trzeba a widoki cudne :) - choć do zaliczenia zostały nam Pieniny...IZa- jeśli chodzi o Tarnicę - to z tego miejsca gdzie byliśmy - było blisko- my bylismy w miejscowości Smolnik do Wetliny było niecałe 20km biorąc pod uwagę że to teren prawie bezludny - to było blisko - coś tam jest też w samej wetlinie- a to jest w zasadzie u podnóża tarnicy - oni też mieli rowery do wypożyczenia- a też bylismy poza sezonem i za ten dół domku dla nas dwojga - placilismy 130 zł ze sniadaniem (wszystko kwestia dogadania;) - uważam ze rewelka- są miejsca gdzie było zdecydowania taniej- ale wiadomo- jak taniej to bez klimatu - a klimat w gorach musi być:-)...a poza tym zazwyczaj były dużo niżej- a tam to juz w ogole ani klimatu nie było- ani tego czegoś co mają tylko bieszczady - taka wolność, przestrzeń- naprawdę - coś tak niesamowitego , co trudno opisać ;) - to są zupełnie inne góry niż pozostałe - nie tak skomercjalizowane ...

Pisałam już do nich i za nocleg ze sniadaniem dla nas wychodzi prawie 1500zł szok w zakopanym rok temu płacilismy 700 zł :szok: a kwaterka choć mniejsza to u nas tylko do spania potrzebna bo wychodzimy rano, wracamy padnięci spać. Nawet tv nie potrzebne bo siły nie ma na oglądanie :tak: Jak w Bieszczadach takie kosmiczne ceny będą to jednak do Zakopca znowu pojedziemy hehehh... i to przed sezonem :no: Co do klimatu to wyjrzy sie przez okno i nie ma siły musi być !

Ło matko z córką a na ile dni Izka to 1500 i co w tym jest???? Ja nadaje z łóżka bo mnie choroba pokonała i zaniemówiłam nie mogę przełykać jedzenie tylko w wersji płynnej i wogóle beznadzieja bo znów na zwolnieniu jestem:wściekła/y:. My w marcu planujemy znowu kołobrzeg i jak tylko znów będę mogła przemówić to dzwonię i załatwiam. My jak zwykle jakieś mieszkanko w apartamentowcu przy hotelu zeby na basen nie wyłazić na dwór. Jak się dobrze poszuka to wyjdzie mi taniej niż Izce, ale bez jedzenia:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry