mucha a gdzie śmigacie do K? Ja jadę z dzieciakami i teściową 12 lutego na ferie....będziemy mieszkać tym razem w Zielonych Tarasach. Nie ma basenu :-( ale M. może pojedzie z nami albo dobije w środę wieczorem to sobie skoczymy do Parku Wodnego
Bo to kawałek drogi ale mogę wejść z Radkiem (chyba) jeszcze dopytam pediatrę
. Zazwyczaj jeździmy do Olimpu - bliżej morza, basen ale tym razem za późno się 'wykluł' wyjazd i już są rezerwacje.
Aaaaa i za 7 dni za apartament (2 dorosłych+Fran+M. na kilka dni) płacę 600 zł
, bo 1 doba gratis
.....no zobaczymy jak tam się będzie mieszkać .......
. Zazwyczaj jeździmy do Olimpu - bliżej morza, basen ale tym razem za późno się 'wykluł' wyjazd i już są rezerwacje.Aaaaa i za 7 dni za apartament (2 dorosłych+Fran+M. na kilka dni) płacę 600 zł
, bo 1 doba gratis
. Z zielonych masz bliziutko do Aquariusa na basen i z Radkiem dasz radę.Super sauny są w cenie w Aquariusie jak kupisz basen to sauny masz. Basen jest jeden pływacki dwa jacuzzi i taki płytki dla dziciaków i basen z przeciwprądem i biczami. Z kolei w Arce jest basen ze słona wodą dla mnie bajka, ale sauny są dodatkowo płatne. I za parking trzeba płacić niestety i pokoje są droższe
. Ja za pierwszym razem byłam w Arce sama z bąblami (I miał 6 miesięcy a F 2,5 roku) ludzie patrzyli jak na ufo na mnie załadowaną na maksa i z tymi bąkami
. U nas wyjazd wygląda tak: wstajemy jemy śniadanko i na spacer wzdłuż morza, wracamy jemy obiadek i na spacer wzdłuż morza, gofry lody na bulwarze i do domku spać. Co drugi dzień basen i sauna zamiast drugiego spacerku.