• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja zobaczę jaka będzie jutro pogoda i czy małż za szofera się zgodzi robić,

My dzisiaj zwiedzaliśmy porodówkę i zapoznawaliśmy się z położną, teraz czekam na godzinę zero, ale gin ocenia, że to jeszcze trochę potrwa.

Asioczku, a gdzie będziesz rodzić? Może już pisałaś, ale nie pamiętam.
Ja się jednak do kina nie wybiorę, bo w taką pogodę nie siadam za kierownicę, a musiałabym dojechać z Kcyni. Nie byłam jeszcze w kinie z Misiulą, muszę w końcu kiedyś się wybrać.

Mel ja tez sie skusilam i kliknelam ;D no i fatycznie widok nie zaciekawy ::) ::)
Wanda stokrotne dzieki za przeslanie jezyka niemowlat :)
Asioczku no i jak porodowka sie podoba?? I jakie wrazenia ze spotkania z polozna??

Mel powiedz babie nie klikaj to co zrobi ???

Aneciu porodówka nawet nawet, już wiem co mnie czeka. A położna bardzo w moim typie :) Strasznie przesympatyczna, męzowi też się spodobała więc możemy iśc rodzić :) No i mój gin też ją toleruje, a podobno części położnych nie znosi >:D >:D

Arabello będę rodziła na Kapuściskach.

Asioczku, jak ja zwiedzalam porodówkę, to byłam przerażona. Nic mi się nie podobało, wszystko mnie przygnębiało i ogólnie wrażenie negatywne. Ale jak juz rodziłam, to wszystko było OK. I najważniejsza położna. U mnie była Bogusia. Rewelacja!!!

reklama
Arabella w porównaniu z ginekologią porodówka zrobiła na mnie lepsze wrażenie. A ja szłam pozytywnie nastawiona więc może stąd pozytywne postrzeganie otoczenia. No i położna podbiła moje serce :) Zobaczymy, czy po porodzie nadal będę wszystko na różowo widziała :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry