• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Dziewczyny :-)
Czytam Wasze posty już długooo i widzę, że wątek odwiedzany często :-) Aktywne Mamuśki :-) Pozwolicie, że dołączę? Mamuśką jeszcze nie jestem ale ale ma to nastąpić w maju, więc może uzyskam tu od Was kilku rad do tego czasu, no i później oczywiście też :-) Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Samopoczucie…już dobrze, początek nie był łatwy ale dałyśmy radę :-) Piszę „dałyśmy” bo czekamy na córeczkę (tak mówi lekarz) To już 24 tydzień więc pewnie tak już zostanie. Najważniejsze aby Dzidzia rosła silna i zdrowa.

A o mnie hm… obijam się bo jestem już na zwolnieniu :-) Muszę nabrać energii bo czeka nas aktywny rok, narodziny Niuni i przeprowadzka:-)

Uciekamy z Bydgoszczy do Osielska, pewnie dopiero po wakacjach, no ale już się doczekać nie mogę :-)Zaczynam się zastanawiać nad porodem, wiem, że to jeszcze czas no ale.....Jakie macie zdanie o porodówce w Szpitalu Miejskim?

Hej hej dawno się nie odzywałam ale miałam nie planowaną przerwę w życiorysie:no:. Byłam tydzień w szpitalu bo moje płuco znów się zbuntowało, było gorąco ale sprawa opanowana, w piątek zdjęcie szwów i zobaczymy co dalej:eek:. Do tego jak ja byłam w szpitalu to F miał 40 stopni gorączki i zapalenie ucha więc M miał super fajnie :angry:
Teraz patrzę z zazdrością na śnieg za oknem i też bym chciała na sanki.
Co do sytuacji Melani to się nie wypowiadam ,ale wierze że dasz radę. Młoda jesteś masz dwie ręce to sobie poradzisz.
Olka witamy i życzymy przyjemnego oczekiwania.Powiedzcie mi dziewczyny co wy wszyscy widzicie w tym Osielsku że taki szturm tam jest teraz???
Agnieszka zdrówka życzę i leż jak musisz. Łącze się z Tobą w męce bo ja też muszę, ale nie dla dziecka tylko dla siebie:no:

Muszka zdrowiej a snieg jeszcze będzie jak nie tej zimy to nastepnej ;-) też nie wychodzimy z Martyna na sanki bo kaszle a ja od tygodnie jakoś nie czuje sie dobrze od chyba przeziębienia. Dopadło mnie ale zeszły rok ani razu nie miałam temperatury jakas promocja była :-D

Osielska osobiście nie lubię, nie wiem dlaczego, bo mamy tam działke ( a nawet półtora) rodzinną a ja nawet jednej nocy tam nie spędziłam, może za mały teren zamknięty dla mnie i wole hektarowe włości ;-)

Głowa mi dziś pęka i nie wiem czy od kaszlu czy od pogody, pewnie obie opcje na to wpływają.

Zdrówka dla Wszystkich i udanych ferii.

reklama
Osielsko hm.. pewnie miejscowość jak każda inna, my wybraliśmy akurat to miejsce bo naszym zdaniem najbliżej stąd do Bydgoszczy a to dla nas ważne:-) Ja całe życie mieszkałam w domku jednorodzinnym (nie pochodzę z Bydgoszczy), więc mieszkanie w bloku to dla mnie mękaaaaaa:-(A pogoda...fantastyczna tylko spacerować....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry