• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Krolcia nie dodawaj takich pięknych fotek bo następnym razem po drodze do domku zrobię napad na Twój parapet hihi :-)
Ja święta na leżąco więc rodzice do nas przyjeżdżają i mama będzie rządziła w naszej kuchni :-) oj będzie się działo :-)
Agnieszka trzymam za Was mocno mocno kciuki :-) Dzidzia już jest duża i silna :-)

Helooo!

Siedze z Matim bo reszta pojechala na łyżwy...nie lubie niedzieli,takie lenistwo a jutro na 8 trza sie ogarnac;),siadam (czyt.kłade sie;d) i bede czytac ksiazke.

Heloł
I dziś pobudka o 6.15 nas nie ominęła.
Ale za to młody już odwieziony do przedszkola. Śniadanie zjedzone i z kawką zasiadam do kompa.:tak:

Aga widzę jeszcze tydzień musi nogi skrzyżować:-D.
I ja tak się leniłam 6 lat temu. Urodziłam w wielki piątek a w sobotę byłam już w domu. Wielkanocne śniadanie przyszło do mnie:dry:. Ależ byłam wściekła. Najgorsze święta:dry:

Oglądałam wczoraj wiadomości jaka paranoja z tym macierzyńskim. Co kobiety kombinują, żeby tylko urodzić po północy:no:. Porąbane z tą datą. Powinno być od 1 stycznia jak wszystkie ustawy i by nie było problemu.

No Aga udało ci sie być mama II kwartału -mam nadziej że sie nie rozpakowałaś, pozostałe nasze ciężarówki spokojnie czekają na swoje terminy. Zazdroszczę tej możliwości roku z dzieckiem. Wiem że wynagrodzenie to 60% ale na wychowawczym miałam 0% wynagrodzenia:angry:.
Dobra idę sie dopakować bo zaraz jadę na konferencję, nie chce mi się.
A na koniec Was załamie z poniedziałku do wtorku ma spaść u nas do 25cm śniegu:szok:

reklama
Hej!

Wiki na 8 wiec juz po 8 bylam po zakupach,sniadanie zjedzone,maly sie bawi,ja spijam kawke.Na obiad spaghetti,potem jade do babci bo dostala nowy telefon i sobie nie radzi hehe...wroce to na fitnessna 18 i bedzie po ponidzialku;)(ktorego nie lubie;P)

Mucha
wlasnie czytam,patrze,slysze...wszedzie trabią...maskara;/;/;/ co ten snieg sie tak uparł...ostatnio nawet patrzylismy jak sie paczki robia na krzakach i bazie a tu sniegi po kolana znowu nieeeeeee!!!
Szerokiej drogi,wracaj szybko;)

Karola ja klne,pluje,dmucham,robie wszystko co mogeeeeeee!!!

Ja sie nie lapie w tym wychowawczym czy macierzynskim,nigdy nie bylam i raczej juz nie bede;)...

Milego!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry