• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga tak tak,nie wolno Ci sie denerwowac;), jakby co to w TK Max tez maja duzo duzych;)

Karola to masz pecha widze...no ja ostatnio dalam Wiki trampki z wf zeby w szkole biegala,bo balariny juz tak zajechala ze patrzec nie moglam i tez co siaga to skarpeta mokra a stopy jakby godzine moczyla;/

Spacer zaliczony jeszcze po 12 drugi;)

reklama
Wzięłam sandałki za to, tańsze a różnice mi oddali. W między czasie musiałam nowe kapcie kupić gdzie indziej, a te będzie miał na później.
W ogóle straszny problem jest dostać kapcie w takim rozmiarze "sandałkowe" takie. W normalnych zabudowanych strasznie mu się stopa poci. Po całym dniu w przedszkolu skarpetka jest wilgotna normalnie!

Póki kupowałam mniejsze rozmiary z bobbi shoes to też byłam bardzo zadowolona ale te większe to masakra! To już trzecia para obuwia Mateusza, które reklamuję w przeciągu roku!
Ponoć ccc jeszcze gorszy szajs. I jak tu dziecku kupować?! Nie dość, że drogie to jeszcze gó.no!:wściekła/y:

Potwierdzam, kiedyśnie wiedziałam co to reklamacje,a teraz już dwa razy reklamowałam w CCC kozaki Weroniki. Czaicie?? Dwa razy kozaki kupowane na tą zimę, właśnie ostatnie reklamowałam trzy dni temu, chciałam jakieś jej kupić bo na rekalmacje czeka się 2 tyg to czywiście zimówek już nie ma:wściekła/y:. Całe szczęście, że miała jeszcze w domu takie na śnieg z decathlonu bo niewiem w czym by mi dzicko w te śniegi chodziło. Wygląda no ,że powinno się kupować dwie pary zimowych butów dziecku...taaaaa tylko kogo na to satać, jak wszystko takie drogie;-(

Hę! Idioci! Dobrze, ze w deichmanie dają od razu bez żadnego ale nowe buty. Jakby mi tak kazali czekać to bym chyba zrobiła jazdę na sklepie. Bo z jakiej racji ja mam ponosić koszty w postaci kupna nowych butów, bo przecież dziecko w czymś musi chodzić:wściekła/y:!

Hej!

Ja mam w domu wiosne a rolet nie podciagam co by nie widziec tego co za oknem;/...ale wyjsc musze wrrr
Slyszalam ze jeszcze tydzien haha tylko ile jeszcze tych tygodni??!!

Przestałam już wierzyć.
Od poniedziałku miało być coraz cieplej. Po 10-15 stopni! Grrrrrr

Jeeejku ja normalnie pamiętam, ze w dzień wagarowicza to zawsze było cieplej. Czasem na krótkim rękawku człowiek był, czasem w kurtce ale nie przypominam sobie, żebyśmy gdzieś się po śniegu szwendali! Zawsze znalazło się kawałek trawy, najczęściej w myślecinku he he i się z doopą na trawsku wagarowało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry