• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja nieee,ja nieee!!!! Przyznaje sie bez bici i niech mi ktos powie ze za sniegiem bedzie tesknil...powiesze;)!!!

Nooo dziewczyny macie racje...az mi sie cieplo na sercu zrobilo jak se powspominalam:)...wszystkie ławki zajete nad balatonem...ehhh

Kurde ta zima to specjalnie tak dlugo siedzi bo slyszy jak wszyscy narzekaja hehe...kolejny rok bedzie Wielkanoc zimniejsza od Wigilii;/ cos nie takkkk!!!

Ostatnia edycja:
reklama
sie z mezem smialam ze to moja wina :P

Adama rodzilam w czerwcu 2010 i bylo rekordowe lato upaly po 40 stopni, teraz drugie w dlugasna zime :P

obiecuje trzeciego nie planuje !!!! :P hehe

Hej :)
Naraże się jak napisze, że pogoda mi nie przeszkadza :tak:

Jesli chodzi o buty to mam zamiar druga parę kozaków córci reklamować... nie wiem jak im się opłaca robić takie liche buty, bo przecież wszyscy zareklamuję !

Hej!

Izka,nieee Ty ciepłolubna...

Dobrze ze chociaz dzisiaj znowu slonko po tych dwoch dniach szarosci troche sie czlowiek naladuje...aha juz zaczyna sie chmurzyc;/...
Mialam palny jechac do babci bo Wiki na 10 ale maja krocej lekcje wiec mi sie nie oplaca i tak siedze i mysle co tu robic...

Iza nie wszyscy reklamują jednak. Sporo osób macha ręką i im się nie chce.
Pewnie masz rację.... Bogatemu nawet wiatr inaczej wieje ;-)

Kaaasiulka własnie sama się dziwie, a mam to już od kilku lat.... Kocham ciepło, ale jak sypie śnieg i jest na minusie to tez mi się podoba - bo ja z tych co na cebulkę sie ubierają i nie marzną bo wszędzie szybko pędzę :-D

ja dzisiaj odżyłam troche :) wczoraj mialam doła i brak sil a dzisiaj fruwam jak skowronek :P kilka promykow sloneczka mnie naladowalo z ran :P

dziecie me ma ok 3600 i jenak wszystko sie wyciszylo... lekarz sie smial ze nie chce zostac swiatecznym zajaczkiem :)

zatem ku wypedzeniu malucha z brzucha, polatalam na odkurzaczu, mopie i po parapetach :P i mam zamiar tak latac do konca :P hehe

Ja nie lubie zimy a tej to juz nawet i nie nawidze;(...upaly tez mi nie do smiechu,ciepelko tak ale nie upal...

Wieje znowu,masakra...ja juz po prostu nie mam slow!

Aga lataj tylko tak wiesz bez przesady;P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry