• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej!

Wracalam wczoraj wieczorem,masakra,myslalam ze nie dojde;/ zimno,wietrznie,wilgotno i do tego zajebiasto slizgo;/

Wczoraj przyszla paczka z Wiki prezentem,dla Matiego czeka odbior w paczkomacie takze mam juz zajaczka;)

Nie mam pomyslu co dzisiaj na obiad...

reklama
O retyyy Asienko az sie zastanawialam czyj to nick(zart ofc) ale poznalam Bartka na foto;PP...nooo dawno,dawno ale na fb sie widzimy;*.

Ja mam teraz sloneczko w okna i az mi przyjemnie.Bylam na zakupach i nawet sie zgrzalismy troche bo tak szybko,szybko bo ten wiatr a no i u mnie w biedronce stac w godzinach 11-13 przy sobocie horrrrrrorrr!!!!

my dzisiaj zaliczylismy rundke po sklepach w poszukiwaniu wanno-prysznica :D udalo sie, w pn przywiozą a wt i śr zamontuja:D juz widze ten syf w mieszkaniu przed świetami :D ale w razie co zaleje wodami i pojade na 2 dni na porodowke hehehehe

zycze slonka i plusowej temp :D hehe

Hejka
Znowu zimno. Ciekawe jak z wiatrem, bo wczoraj był dość nieprzyjemny. Myślę, ze na spacerek krótki jakiś wyjdziemy.

Arabella szpiegu!:-D he he. Trafiłaś!

Aga, że Ci się chce w taki syf ładować przed świętami i w zasadzie z porodem w każdej chwili. Podziwiam.

Hej!

My spacer zliczony...niedziela palmowa a kwiaciarnia tylko na rynku i jedna drogeria,rossmann i chinski i to by bylo na tyle ale mysle ze teraz ludzie nie szleja jesli chodzi i palmową niedzielę w sumie to samo bylo przed Wigilia handlowa niedziela tez pustka byla.

Szlismy do tesciowej to slonko swiecilo i nawet calkiem,calkiem bylo ale jak juz wracalismy to normalnie brrrr,pochmurno i tak wilgotno jakos;/

A ja mam dzisiaj mega lenia,jestem "wczorajsza" i nic mi sie nie chce wiec ide legnac na kanape;)

Aga obys szybko miala wszystko zrobione!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry