• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hejka
Mały u mnie chory. Wczoraj szczekał w nocy, poszliśmy do lekarza i niby wszystko ok, dostał syrop. A dziś w nocy.....apogeum jakieś. Tak się męczył, płakał, kaszlał, oddechu nie mógł wziąć normalnie. Masakra. Całą noc niemal czuwałam. Z rana poszliśmy do lekarza i lekarka mi tu wziewy jakieś chce dawać. Mówię, że chcę konkretny antybiotyk, bo mi sie dzieciak dusi w nocy. No i stanęło, ze mamy antyba. Uf. Mam nadzieję że dzisiejsze dwie dawki pomogą już na tyle, ze noc nie będzie taka masakryczna.:no:

Niech już ta zima idzie sobie w cholerę!:crazy:

Dobrze, ze w poniedziałek pokupowałam sobie już mięso i wędlinę, bo teraz to bym była w doopie ze wszystkim! W piątek warzywa ma mi kupić teść, już ugadałam. No i starszaka będzie mi woził do przedszkola, zeby Daniel z tą zawaloną krtanią na mróz na razie nie wychodził.

No więc ogólnie zdrowia nam wszystkim życzę! Bo potrzebne!

reklama
Kasiu Adama rodzilam 39 tydzien, tak jak teraz, polozna wczoraj mowila ze swieta moge miec ciekawe:) czuje sie ok, ale juz mi ciezko, brzuch gigantyczny i ledwo sie ruszam :)

jeszcze dzisiaj zaczeli mi lazienke przerabioac mam nadzieje do jutra skoncza, syf mam taki ze glowa mala w calym mieszkaniu .... jeszcze to posprzatac musze :/

Teraz patrze ze nie ma tego posta co rano pisalam;/

Karola
zdrowka! Oby anty zadzialal i szybko minelo.

U nas taka krtaniowka to 3 dni potem to juz luz...wczesniejsza na sterydach a ostanio skonczylo sie na zwykych syropach,w nocy raz miala atak a w dzien oczywiscie nic,zobaczymy jak nocka i w razie co lekarza zaliczyc co by potem przez swieta nie latac i sie nie denerwowac...

Aga nie wysilaj sie za mocno bo swieta w szpitalu spedzisz;P...

Witam
Noc znowu nie fajna aczkolwiek trochę lepsza.

Dziś na pierwszy ogień pójdzie akwarium. Jak mały zaśnie to chcę wymienić całość i umyć kamienie i żółwiom skorupki przeszorować:tak:

Hej!

Karola dzien,dwa i mam nadzieje bedzie dobrze...trzymam kciuki!

U nas nocka lepsza bo kaszel byl ale taki suchy,nie krataniowy,bez ataków...spalam z malym i czuwalam.
Sie wczoraj i przed wczoraj narobilam,jeszcze w sobote tylko przelece z wierzchu i bedzie ok.
My w pierwszy dzien do rodziny M jedziemy,do Osielska;) na sniadanie a potem reszta dnia z moją rodzinką,w drugi dzien swiat rano do tesciowej na sniadanie i potem znowu z rodzinka i bedzie po swietach...

Aga jak tam skonczone??

Akwarium obrobione. Uff. Trzeba się nadźwigać zawsze. Stara woda do kibelka i nową z łazienki w misce i ciężkie akwarium też przetargać i kamienie. Ech, dobrze, że ta operacja tylko dwa razy do roku he he.:tak::-D

Hejka
Dzisiejsza nocka już lepsza jak poprzednie, no ale nadal jedziemy na nurofenie jeszcze. Dzisiaj spróbuję nie dać. Zobaczymy jak będzie.

Aga i jak tam? Na porodówce nie wylądowałaś po takich wojażach? ;-)

Ja Mateusza rodziłam właśnie w wielki piątek(tylko wtedy w kwietniu wypadało) i się z dziewczynami z sali zastanawiałyśmy czy nasi chłopcy będą też wielcy i zrobią coś dla świata w przyszłości:-D, he he. Leżałyśmy w 4 i wszystkie miałyśmy chłopców.:laugh2:

reklama
Hej!

Trzymajcie mnie wrrr sniegi ida!!! Co za swieta,masakra;/
Nie czuje w ogole tych swiat,zero nastroju mimo wszystko,moze jutro sie w kuchni nakrece przy robocie...

Karola dobrze ze juz lepiej;)

Aga rodzisz;P???

U nas juz lepiej,maly mniej kaszle,przechodzi mu teraz w mokry takze lepiej jest mu odkaszlnac.Ja troche gardlo;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry