• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
zajaczek siedzi w ukryciu :P ma w d... ten snieg ;)

jajeczka poswiecone, obiad u rodzicow zaliczony, ale najchetniej caly dzien bym pod kocem przelezala... tak sie dziwnie czuje... mam nadzieje ze to zwiastun szybkiego rozpakowania:P hehe

Aga ...tego Ci życzymy:-), by poszło szybko i sprawnie;-0.

Jeeeesssooooo znowu pada i zimno....normalnie mnie już trafia....jak ja nienawidze marznąc...w depreche jakąs pogodową zaczynam wpadać:-(

Hejka.
Ja już na nogach. Jak widać mój organizm jeszcze nie przyswoił wiedzy na temat przestawienia czasu na letni:dry:. LEEEETNI:crazy::dry: Reszta rodzinki jeszcze kima.
W ramach śmigusa pójdziemy się chyba wytarzać w śniegu:crazy::angry:

Obżarta jestem niesamowicie. Kupa jedzenia jeszcze została. Trzeba się będzie ostro za siebie wziąć po takim obżarstwie.:baffled:

Witam po światecznie;-)

Ja dzisiaj z dwójką w domu buuu. M wziął nasz samochód i dziadek miał młodego zawieźć do przedszkola. Przed chwilą dzwonił, że źle się czuje
:hmm:. Miejmy nadzieję, że to tylko dzisiaj tak.

Idę jakąś kawę zrobić.

Rowniez witam po swiatecznie;)...dobrze ze juz koniec,dosc siedzenia,jedzenia i picia...ja dzisiaj z trojka bo mam chrzesniaczke,niby tylko dwa dni a czlowiek taki leniwy;/.

Jak tam zajaczki,dzieciaki zadowolone?? Moje bardzo:)

reklama
melduje sie nadal 2w1 :(
czuje sie ok, dzisiaj wizyta u lekarza wszystko ok, musze jutro badania zrobic watrobowe bo podejrzewa cholestaze ... w piatek kolejna wizyta.

ja dzisiaj jeszcze zaliczylam konsultacje:) i to ze pobiegalam troche mi humor poprawiło :)

nie szuka któraś z Was fotelika takiego 9-25 kg ? chce sprzedać po Adamie nie ma juz miejsca w piwnicy na wszystko :) hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry