• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wrocilam z fitnessu i padam na pysk...trzy dni przerwy to jednak duuuuzo;/...spadam sie powoli wyprostowac...

Karola a jak dziadek??

Aga pokaz fotelik...wiem ze pewnie foto nie masz ale moze byc podobny. Odliczam dni...sliczna Twoja sesje wpadla mi dzisiaj w oko na fb...super pamiatka:)))

Spadam,milego,do rana ;)

Hej!

Ja przy sniadaniu...Mati wstal o 7.30,szok,albo jeszcze swieta odsypia albo sie przestawil razem z czasem hehe,Wika spi,do szkoly nie idzie,maja w sumie tylko dwie lekcje,a jutro wolne bo egzamin starszaki pisza,no i powiedzmy ze zaspalam;)...

Słonce,hmm,no nie wiem,nie wiem...ja juz na nic nie licze;/

1606-Caretero_DiabloXL_Plus_fotelik_samochodowy.jpg takie cos tylko u góry jest rączka ... kolory identyczne. musze go wyczyscic :)

mi sie nie przyda bo kupilismy pod isofixa dla mlodszego i ten nam juz jest zbedny :)

Załączniki

• 1606-Caretero_DiabloXL_Plus_fotelik_samochodowy.jpg
    1606-Caretero_DiabloXL_Plus_fotelik_samochodowy.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 63
Hej - jeku ja a tu dawno nie zaglądałam!- po pierwsze zgubiłam hasło do konta, a nie wiedzieć czemu konto. które miałam, na gazecie przypisane do loginu na bb nie chciało działać- i dzis uruchomiłam starego lapka- i udalo sie zalogować! pod drugie wzięłam się do roboty i próbuję realizować własne marzenia - czyli rozkręcam własny mały i bardzo nietypowy biznesik-:tak:

Aga - ty cały czas w dwupaku?- no w sumie to sie nie dziwię- w taka pogode też nie chce mi się nigdzie wychodzić:-) - trzymam kciuki i zyczę szybkiego i bezproblemowego porodu:tak:

A przy okazji- czy teraz gdzieś można się spotkać na mieście - cos się gdzis dzieje oprócz spotakń na fordonie?- bo to jednak jak dla mnie cała wyprawa...

pozdrawiam serdecznie!

reklama
Hej!

Szaro,buro i ponuro;/....

Viola hej hej:)))!!!

Ja potrzebuje fotelik bo mi ostatnio poszly zaczepy od pasow i jestesmy teraz bez...mialam podobny jelsi chodzi o wiek to bylby dobry dla mlodego ale waga nadrabia i chyba musimy kupic juz tylko taka podstawke z oparciem...chcialam pokazac ale niestety wbic sie na allegro od trzech dni graniczy z cudem:wściekła/y:

Wczoraj dzwonila kuzynka ze kupuje dzialke kolo mnie,jedzie dzisiaj jedna zobaczyc i jak jej sie spodoba to tej drugiej w piatek juz nie bedzie ogladac(roznica w cenie 4tys),kurde tak sie ciesze,trzymam kciuki,zobaczymy!

Aga dzialaj...teramin sie zbliza;PPP

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry