• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam, tęskniłyście ;-)

Czas biegnie, wiosny nie widać a przyjęcie mamy za 3 tyg :szok:

Szukam pelerynki białej najlepiej z polarku, bo pewnie zimno będzie - oby kozaków nie trzeba było białych szukać :-p

Macie sprawdzone cukiernie gdzie robią smaczne a tanie torty????

...rob cos zeby zaczac rodzic bo przechodzisz i cooo...takiego 5000 bedziesz rodzic;/;P;/;P

Nie wróż Kasia :-)

reklama
Heloooo:)

Slonce swieci:) ma sie chyba ku lepszemu...liotsci!!!

Izunia,steskonione;)

Wiecie co,moje dziecko ma do zrobienia 4 prace do 22 kwietnia,dostali to jakis tydzien przed swietami,mialysmy robic w tej przerwie swiatecznej,ale wiadomo zawsze cos...niby nie obowiazkowe ale wiadomo Pani patrzy i notuje;)...wiersz dostala znowu taki na cala strone,masakra jakas,ciagle cos...nie wiem ale dla mnie to troche nie normalne;/...nie wiem co to bedzie dalej...?!

Aga jak dzisiaj??? Jak sampoczucie...pamietam jak ja ten ostatni tydzien siedzialam i wylam z byle czego i to czekanieeee nieeeee...

kaaasiulka, a ja - wyrodna matka - powiedziałam pani na zebraniu, że za mało zadaje i że ma mojej dodatkowe dawać, hehe. Młoda akurat jest dobra w zapamiętywaniu wierszy i jak mają się nauczyć taki ośmiowiersz to ona wcale do książki nie zagląda i umie. W konkursach recytatorskich od zeszłego roku Lokomotywę mówi.

Popołudniu 1,5h siedziałam na tarasie i... spałam na słoneczku.:-)

Ostatnia edycja:
Sie z Wami z checia pozamieniam;)...ciagle jest poruszany temat,pisanie maila...non stop cos,do tego jest za bardzo wymagajaca jak na 1 klase;/...sie ciesze tylko ze Wiki oporow nie stawia

Arabella osz tyyy ty ty;PP,zazdroszcze!

Jak dzisiaj spacerowalismy to tak wlasnie sobie o grillu marzylam,ogolnie musze sie zebrac i na dziakle podjechac...kwiecien a tam palcem nie ruszone,zawsze juz dzialalismy a ze teraz ta pogoda do d**y to nie ma co szalec

Jak będziesz się wybirała na działkę, to zapraszam na kawę!

Dzieki,dzieki:)

Mlody pobudka o 5.30,M w domu wiec bylo wiadome;/...za to jajecznica pycha byla,z boczkiem,cebulka i szczypiorkiem na sniadanie;D

Wiki jeszcze spi,chodzila wczoraj do 23,cos mi sie przestawila,gorzej jak jutro na 8 i rano trzeba wstac.

Co do prac mojego dziecka wlasnie wczoraj myslalam,temat: Podroze male i duze-origami kola plaskie...co Wy na to??? Samo origami kola plaskie luzik ale co do tych podrozy...???

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny
tak mi przyszło do głowy zajrzeć tu do Was i zobaczyć czy są jakieś znajome twarze:tak: i czy jeszcze mnie pamiętacie:zawstydzona/y:
widzę, że wątek ciągle się kręci
My tu umieramy z nudów w tym naszym małym miasteczku, Ignac często wspomina Bydgoszcz, skubany pamięta dużo rzeczy i pyta kiedy pojedziemy:tak: co niestety nie jest takie łatwe, okazało się że Michalinka ma autyzm i cały czas, energię i pieniądze poświęcamy na terapię, wyjazdy itp
Ignaś od wrzęśnia idzie do szkoły jako 6 latek, niby mi szkoda bo taki mały z taki wielkim plecakiem, ale w przedszkolu okropnie się nudzi, niestety trafił do grupy gdzie dużo jest dzieci z różnymi problemami i zamiast się rozwijać to przynosi złe zachowania do domu. Najlepsi koledzy i koleżanki to 7 latki i idą do szkoły a on nie chce zostawać z maluchami
Mam nadzieję że nie będziemy żałować
pozdrawiam was i życzę miłej niedzieli:-)

reklama
Soppana pewnie ze pamietamy:)...wspolczuje ten nudy o ogolnie pamietam jak na jednym ze spotkan mowilas ze sie wyprowadzacie poza Bydgoszcz...problem widze goni problem wspolczuje;(((

Mam nadzieje ze bedziesz zagladac teraz czesciej;)...pozdrawiam serdecznie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry