• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hahaha Aga ale sie usmialam,sadystka;DDD...trzymam kciuki!!!
A wlasnie Jak Adasko??? Wezwalas lekarza???

No jak ja zobaczylam ten snieg...a jescze dzwoni do mnie bratowa z Chodkiewicza(wnet rzut beretem ode mnie) i mowi o sniegu wiec ja na okno mowie a tu nic,chwile pokropilo i tyle ale minelo kilka minut i ooo masz babao snieg;/

Mmm ale sie najadłam..na handre i nie pogode najlepsze jedzenie i picie;PPP...drugi dzien ziemniaki z koperkiem i mizeria:))) uwielbiam!!!!

Ostatnia edycja:
ja też się dziś złapałam na "wiosnę" jakaś dziwna ta śnieżyca :-) ale jest nadzieja :-) u nas widać już wiosnę bo prace na budowie ruszyły pełną już parą co mnie cieszy :-)

hej - niby dopiero co tu zajrzałam - a to już prawie tydzień ! czy Wam też tak czas ucieka????

Aga - czy ja dobrze widzę, czy coś przeoczyłam - Ty nadal w dwupaku? nie wiem - może ktoś już napisał - ale najlepsze na to rozwiązanie to sex : Rolleyes:

niby za oknem ładna pogoda - ale u mnie pogoda ducha nie bardzo...zwłaszcza jak spacerek z c

hej - niby dopiero co tu zajrzałam - a to już prawie tydzień ! czy Wam też tak czas ucieka????

Aga - czy ja dobrze widzę, czy coś przeoczyłam - Ty nadal w dwupaku? nie wiem - może ktoś już napisał - ale najlepsze na to rozwiązanie to sex : Rolleyes:

niby za oknem ładna pogoda - ale u mnie pogoda ducha nie bardzo...zwłaszcza jak spacerek z c

cholerka - posta mi wcieło, a tyle się napisałam
no nic to- może następnym razem:)

Viola ojjj mnie czas tez leci....stwierdzam nie po raz pierwszy ze stanowoczo za szybko;( ...niestety nie mamy na to zadnego wplywu...a szkoda;((
Super ten Twoj interesik...podziwiam:)!!!!
Mnie ostatnio tez posta wcielo;/

Bylam nie dawno z psem i jak ta wieczorem zero wiaterku,pieknie...naprawde zaczynam czuc wiosne:)

Agus jak tam????

Karola jak mlody???

Młody ok. Ucho samo się wyleczyło pewnie dzięki temu wysiękowi który miał, wszystko co zalegało się wylało i już. Na katar dostaliśmy kropelki i Pulneo na kaszel. Także nieźle.

Mnie już pomysłów brak na obiady. Mam dosyć już ziemniaków. Chyba jakiś ryż jutro zrobię. Z sosem czy jak...

Ech czas leci leci....

Ufff to dobrze ze ok...my czesto przewaga kaszy i makaronow,ziemniaki zimna bleeee....ja od czasu do czasu tylko w postaci polanych mizerią hehe...sa tak wstretne,slodkie,szkliste pyry nie lubie,czekam na mlode;)

reklama
Witam slonecznie:)

Obudzilam sie dzisiaj ze swiadomoscia ze to czwartek;/,ojjj bedzie mi sie ciagnal ten tydzien...a sny mialam szok,misz-masz,wszystko i wszyscy...

Wiki na 10,spi jeszcze a my juz dawno po sniadaniu;)

Milego dnia zycze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry