• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja tak czy siak siedze z dzieciakami conajmniej do 3 roku :) m chce do 7 :D:D zreszta wiecie ja i tak "pracuje" jako doradca w SR i w szkrabie natomiast czas i godz daja mi mozliwosc pracy z dzieckiem wiec luzik :)
nie mam "normalnego" etatu, jedynie dodatkowo robie ksiegowosc firmy mojego m ale robie to w domu wiec tez luzik :)

poaranoja z ta ustawa, nie mniej jednak wszyscy mowia tu o dacie 17 marca a ustawa wchodzi (o ile wejdzie bo podpisana ma byc w lipcu wiec moga jeszcze zmienic) z dniem 1 wrzesnia . nie mniej jednak nie sadze by sie z tego wycofali bo walneli by niezlego samobója ale po naszym wspanialym rządzie i polityce prorodzinnej to wszystko jest mozliwe hehe :P

ja licze ze rozpakuje sie tak za tydzien hehe :P

reklama
Noo sypie,sypie i to coraz mocniej.Wlasnie bylam po Wiki to tyle napadalo wrrr...nie wiem jak Wasze dzieci ale moje to nawet nie chca na sanki isc,chyba tez maja dosc zimy;/
Mi tak wczoraj bylo zimno jak wrocilam od babci to tak mnie przewialo i tak caly wieczor nawet na fitnessie sie rozgrzac nie moglam...
Karola dolaczam sie pod kolderke;)

Witam
No i dziś jakby lepiej. Wiatru tak nie ma, ale przy takiej temperaturze to się pewnie długo utrzyma:-(

Wczoraj byłam w deichmannie kapcie młodemu zareklamować. Czujecie? Kapcie 50 zł i w dwa tygodnie się rozleciały jak jakaś szmata!:wściekła/y:

Hej!

Zgadzam sie,dzisiaj do wczoraj o niebo lepiej;) az sie chce spacerowac:).

Karola w deichmannie ciagle pelno reklamacji,kumpela kiedys pracowala,porazka ale ja jakos nie narzekam,duzo mam butow od nich,bo maja wybor w "wielkiej" stopy i jeszcze zadnych nie reklamowalam tfu tfu tfu...co nie zmienia faktu ze kapce za tyle kasy sie rozpadly;/.

A dali Ci nowe,kase czy masz czekac??

Wzięłam sandałki za to, tańsze a różnice mi oddali. W między czasie musiałam nowe kapcie kupić gdzie indziej, a te będzie miał na później.
W ogóle straszny problem jest dostać kapcie w takim rozmiarze "sandałkowe" takie. W normalnych zabudowanych strasznie mu się stopa poci. Po całym dniu w przedszkolu skarpetka jest wilgotna normalnie!

Póki kupowałam mniejsze rozmiary z bobbi shoes to też byłam bardzo zadowolona ale te większe to masakra! To już trzecia para obuwia Mateusza, które reklamuję w przeciągu roku!
Ponoć ccc jeszcze gorszy szajs. I jak tu dziecku kupować?! Nie dość, że drogie to jeszcze gó.no!:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry