• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam weekendowo :)

Zdrówka dla Wszystkich małych i dużych!

Piękne słoneczko za oknem to pewnie spacerujecie :-) u nas ostatni tydzień przygotowań do komunii.
Kaaasiulka przypomniała o naszym albumie forumowym to wrzuciłam jedno zdjęcie córci :tak:

reklama
Hej!

Moj synek zafundowal mi pobudke o 5 wrrr...M pojechal na ryby,na konkurs jest sedzia.Wiki ok,reszta nie ruszona,M juz tez lepiej,zostali wczoraj w domu a ja z matim zaliczylismy dzialke,retyyy jak ja bym tam juz zostala;)...dzisiaj tez powtorka:)

Moj M jutro chyba wyjezdza,narazie na tydzien;/ ale bedzie wiadomo dopiero rano.

Milego dzionka!

Hej!

M pojechal,jak narazie do soboty;(,jestem sama poraz pierwszy;(...

Arabella wpadne,wpadne,teraz za malo czasu kurcze mialam;P,troche trzeba bylo ogarnac po zimie ale grill zaliczony mmm...

Jestem za spotkaniem moze byc nawet u Arabellki;)

Iza z fordonu bus jezdzi a jak nie to do mnie i na pks idziemy;)

reklama
Hejka;-)
Jak co tydzień już sama.
Nadal stękam na plecy. Po piątkowym zabiegu w sobotę nie mogłam podnieść się z łóżka. Cały dzień niemal przeleżałam zaciskając zęby z bólu. F..k normalnie!:wściekła/y:

Widzę grille pierwsze zaliczone! Zazdroszczę!:rolleyes2: Ja mam nadzieję, że moze w długi week zaczniemy sezon:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry