• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam;-)

Dzień śliczny chyba będzie co?:-)

Wieczorem wczoraj wyszłam z kundlem i przebiegły nam takie trzy śmieszne wygięte futra :-D he he he. Zdaje się, że kuny grasują po osiedlu. Chyba skończy się wieczorne wypuszczanie psa luzem, bo przy bliskim spotkaniu mogłoby być źle:no:

Hejka.
Pospałam trochę dłużej, aczkolwiek nie powiem, że w komfortowych warunkach. Nad ranem wbił się Daniel, po pół godzinie dobił Mati. Zasnęliśmy. Obudziłam się bo mi się w nogach coś ciężko zrobiło, a tu się okazało, że pies wbił się na czwartego
laugh.gif
! He he he. Dobrze, że to łóżko duże jest.

Dziś do teściów na obiad jadę.

Olka i jak młoda? Wytrzymała?

Aga udanej i niezbyt męczącej imrezki
:-D

Miły dzień dziś :-) Ja przez weekend stałam się profesjonalistką w karmieniu mojej glizdusi w samochodzie jest głodna co godzinę :-)
W kościele dała radę tylko pół godziny, nie było mi dane usłyszeć jak koleżanka składa przysięgę bo panienka oczywiście głodna była hihi
We wtorek na kilka dni do rodziców jadę :-)

Witajcie, czas przemyka tak szybko....

Czytałam o tych nieszczęściach, straszne!!!

My dziś rodzinnie wycieczkę rowerowa do Osielska zrobilismy wyszło około 24km i ciutek mnie zmogło a córcia jeszcze chciała :tak: dzieciaczki maja krzepke tylko pozazdrościć!!!

reklama
Hej hej!

Wrocilam...nie na dlugo bo w srode mam zamiar jechac znowu;).Mam nadzieje ze pogoda sie sprawdzi.

Karola masakra,szyby w oknach mi wnet wylecialy...dobrze ze nas nie bylo,nie slyszalam tego ogomnego huku i ten widok,z okna mam centralnie:((((....co patrze to ciarki na ciele i mysli,szlam do biedry wszyatko jeszcze ogordzone,policja pilnuje i ten wrak folia niebieska nakryty boszzzzz....jeszcze sie z kumpela zgadalam ze jeden z tych facetow to ich znajomy:(,mial wszystko,prawie wszystko,nie mial drugiej polowy z ktora mogl sie wszystkim podzielic...ehhh:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry