• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hehe a ja znowu pierwsza. nawet nie musze budzika nastawiac bo od paru dniu nilsiu budzi sie punkt 6:) zaraz do szkoly, dobrze za mam blisko dosyc, dzisiaj tylko do 18:) akurat na jakis dobry obiadek zdaze..chyba ze wszystkoz jedza:P ta rozmowa o miensie zmaka mi narobilyscie:) chociaz ja jakos nie jestem wileka fanka miesa ale jak cos dobrego to zjem wiadomo:)

reklama
Witam!

Ja do koltecików z drobiu co podaje Mk zamiast cebuli daję czosnek i jeszcze utarty ser (bez pietruszki)....mniam....ale dziś mówią o ptasiej grypie w Toruniu, więc i ten drób wątpliwy.....heheh

Arabella no to czekamy już na weekendowy spacerek we trójkę  :)

Idę pod prysznic.....dziś obiadek u teściów .

miłego dnia

Melanie pisze:
mkkafe pisze:
to uswiadom mnie bo ja znam je od innej strony ;)
chodzi o to jakie to brudne bydle i żre wszystko  :P :P :P :P

aaa, to to tak, w koncu to swinia. ;D Ale moje zdanie jest takie: swinie jedza resztki tego co jedza ludzie. A inne zwierzeta hodowlane jedza pasze i specjalnie dla nich przetworzone i modyfikowane jedzenie, zmienione genetycznie, naszpikowane zwiazkami chemicznymi. To jeszcze gorzej.
Zreszta dzis przeczytalam ze w Toruniu juz jest ptasia grypa!!!!! Wiec i drob juz jest beeee. I jajka na miekko, moje ulubione :P

a my dzisiaj na obiadek kurze schaby mielismy, a 20 km ode mnie ptasia grypa szaleje........... ::) ::) ::) ::)
kurcze, troche mam rebusik, bo u nas w menuuuuu prym wiedzie drób, i co my teraz bedziemy jedli......
ja osobiscie za wieprzowinka nie przepadam, Sławek i Samuel schabiki lubia
ja bardzo wolowinke lubie............nawet od tych wsciekłych krówek :P :P :P

hehe Mel a myślisz, że kura jak łazi na fermie w wielkim, ciasnym budynku i sra pod siebie to jej się qpy nie zdaży dziobnąć..... ;)

Generalnie lubie mięsko ....choć ostatnio przez diete prawie bezmleczną mdli mnie na widok wedlin.....ale już kotlecik lub zrazik ....mniam :)

....i zasmażka.....hehe

Wiecie co?
Oglądam "Pod napięciem"w TVN o tym Oskarku, zabitym ,zmaltretowanym przez tego gnoja, obiecałam sobie, że nie będę się dołować, ale musiłam zobaczyć tych ludzi, tę matkę (nie zasługuje ta suka na to słowo!) i ryczę.....bo, nie jestem w stanie sobie tego wszystkiego wyobrazić i pojąć w jakikolwiek sposób, no nie umiem :(
Jestem za karą śmierci w 100%

JJ pisze:
hehe Mel a myślisz, że kura jak łazi na fermie w wielkim, ciasnym budynku i sra pod siebie to jej się qpy nie zdaży dziobnąć..... ;)

:D :D :D :D :D :D jedna qpa to nic takiego w porównaiu z zamiłowaniem do tego typu przysmaków tych różowych zwierząt :P :P :P :P

GeHa pisze:
Wiecie co?
Oglądam "Pod napięciem"w TVN o tym Oskarku, zabitym ,zmaltretowanym przez tego gnoja, obiecałam sobie, że nie będę się dołować, ale musiłam zobaczyć tych ludzi, tę matkę (nie zasługuje ta suka na to słowo!) i ryczę.....bo, nie jestem w stanie sobie tego wszystkiego wyobrazić i pojąć w jakikolwiek sposób, no nie umiem :(
Jestem za karą śmierci w 100%

GeHa
- ja tez nie potrafię zrozumieć dlaczego nie ma kary śmierci dla takich zwyrodnialców
PYTAM DLACZEGO ????????????????????????????????????????????????????????????????????????

reklama
Pati26 pisze:
a my dzisiaj na obiadek kurze schaby mielismy, a 20 km ode mnie ptasia grypa szaleje........... ::) ::) ::) ::)
kurcze, troche mam rebusik, bo u nas w menuuuuu prym wiedzie drób, i co my teraz bedziemy jedli......
ja osobiscie za wieprzowinka nie przepadam, Sławek i Samuel schabiki lubia
ja bardzo wolowinke lubie............nawet od tych wsciekłych krówek :P :P :P

Pati chyba za dużo nie wiesz o tej grypce ;)
nie zarazisz sie jedząc drób
ten wirus ginie w 70 stopniach, więc po przygotowaniu potrawy nic Tobie nie będzie nawet jeśli ptaszek był beeee
można się zarazic poprzez bezpośredni kontakt z zarażonym pataszorem :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry