• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pati26 pisze:
A ja popalam, za naloga sie nie uwazam, bo nie pale codziennie i moge bez tego zyć....
Ale do towarzystwa z drineczkiem fajeczki sobie nie odmawiam, bo tak lubie ::)
I wcale sie tego nie wstydze

;) ;) ;)
to tak jak ja
wlasnie ejstesmy w trakcie przeprowadzki, niestety na razie nie mamy tam internetu ale trzeba to szybciutko zalatwic:) jakos mi tak smutno...:( w domu co raz bardziej pusto sie robi, pierwsze rzeczy juz pojechaly...
bylyscie w srode w kinie?? jestem ciekawa czy dobry ten film?

reklama
A ja nie bylam w kinie bo mialam watpliwosci co do stanu zdrowia Jagodki. No i moje obawy sie potwierdzily bo dzis w nocy powrocila temperatura :-[ Mamy juz wykupiony antybiotyk ale jeszcze czekam. Chyba wtorkowe spotkanie troche ja doprawilo, knajpka, pelno ludzi... ::) Agata zasmarkana drugi tydzien - w przedszkolu tylko 1/3 dzieci - gdzie sie obejrze to slysze ze ktos chory >:( Dosc mam juz tej zimy :-[

Ja tez chce wiosny. Moj małż w domu na L4 - kicha, kaszle i zamiast wracac do zdrowia coraz bardziej sie rozklada. Na szczescie ja jeszcze sie trzymam, ale maz z sypialni zostal wykopany, chociaz jak mialam sie zarazic to juz powinnam cos zalapac.

asioczek
czy Ty zdajesz sobie sprawę, że teraz za kazdym razem jak odpale bb i zobaczę że cos naskrobałaś, to będe myślała, że to radosna nowina na nas czeka :)

Helołek babeczki!
Leżę od kilku dni jak długa, choroba mnie zwaliła-dosłownie- z nóg. Porażka to mało powiedziane, przeklęte wirusy >:D >:D >:D >:D, ale ja sie nie dam! W nocy miałam 39,6 temperatury i nie pamiętam kiedy miałam taką wysoką? ::) Chyba jako dziecko ::)
Jula trzyma się dzielnie, jest nadzieja, że ją to ominie, oby!
Życzę Wam zdrówka foremeczki, asioczku trzymam cały czas kciuki, żeby to już ;D
Buziaczki :-*

Mel jakbym chciala sie pochwalic ze to juz :) A tu tylko skurcze sie powoli rozkrecaja i gdy nabieram nadzieji odchodza w sina dal.

Ja do porodu juz sie przygotowalam, paznokcie zrobione, brwi wyregulowane, moge isc rodzic :) Kosmetyczka sie nalewala, ze nie dotrwam do umowionej wizyty. Dzisiaj rano jeszcze dzwonila czy przyjde ;).

GeHa...wracaj szybko do zdrowia dzieciaku ;) :-*

asioczek..., ja tez tak czekalam na ten porod bo skurcze "przepowiadające", zaczeły sie juz 3 tygodnie przed faktycznym porodem, lekarz twierdzil ze w kazdej chwili moze sie zaczac bo dziecko juz gotowe do wyjscia..........
ale niestety, czekalam i czekałam i sie doczekalam.........Samuelek urodzil sie dokladnie w termin OM ::) ::) ::)

Byłam dzisiaj w kinie na filmie "JAN PAWEL 2"... piekny,wzruszający film.Polecam.
Az łezka w oczku sie zakrecila kilkakrotnie w czasie seansu ::)

reklama
napiszę posta, żeby nam tu pająki sie nie zalęgły :P

stare koleżanki forumowiczki HALO !!!! słychać mnie??

Pochawale sie Wam, że odkurzyłam swoje hantle i ćwiczę w domu ;D
a od następnego tygodnia chyba juz w końcu polecę na finess, wiosna nadchodzi !!!
chociaz jeszcze tego nie widać :P :P

Asioczek !
Zgłoś się podpisac listę ;D

GaHa

Pati

Aldik

Dagcej

Nalaseczka

JJ

Mago

Wronka

Olji