• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mel listę podpisuję jeszcze 2 w 1 :)

Już nie moge sie doczekac kiedy na 3 pietro bez przystanku na 2,5 wejde :) Stwierdzam, ze mieszkam pol pietra zbyt wysoko :)

a do listy można jeszcze dopisać Anek i Asik1980

Z tego co wiem kilka pań nas podgląda i sie nie ujawnia ;D Może jednak sie ujawnicie na watku.

A z czesc babeczek mozna spotkac na newbornie :)
ja tam czesciej pisuje, bo marcowki zdecydowanie tam sa fajniejsze :)

reklama
Mel o 7:37 nigdy nie jestem rozmowna, a tym bardziej w niedziele :P

Ja sie nie odzywalam bo przez nasz dom tornado przeszlo. Po krotce powiem ze lekarz nas olal i czekalam na wizyte w domu od 8 rano , o 17 postanowilam sama do przychodni pojechac bo juz wyczerpalam limit srodkow przeciwgoraczkowych dla 9 kg dziecka. Lekarz przepisal antybiotyk, dalam go dopiero na drugi dzien bo ludzilam sie ze to jest trzydniowka. No ale temp wciaz byla 39 wiec dalam to gowno. No i wczoraj juz temp niet a dzisiaj pojawila sie wysypka :-[ No i mamy trzydniowke na ktora zapodajemy Augmentin, wrrrrrrr.Wsciekla jestem jak nie wiem co, bo bylam w 90 procentach przekonana ze wylezie ta wyspyka. No ale te pozostale 10 procent nie dawalo mi zyc.

ponadto wczoraj o 9 rano gdy jeszcze slodko spalismy zadzwonil telefon. Tescie postanowili nam zrobic niespodzianke i zadzwonili ze sa w Inowroclawiu. W domu balagan, brak zakupow, Jagoda mega marudzaca - tak oto tescie zobaczyli obraz rodziny w obliczu choroby i chyba zrozumieli ze wiecej bez zapowiedzi nie powinni przyjezdzac.

To tyle...

aaa
jeszcze dodam ze w chorobie dokuczal nam zabek i dziecku bylo zle nawet na rekach
ale mamy dolna lewa jedyneczka ;D, taka mala kreseczka ;D a tyle bolu i cierpienia :P
a obok swita kolega-prawa jedyneczka, ale jeszcze nie przebil sie

Jestem, ze mną już lepiej, ale ogólnie nadal smutno :( w nocy zabrało mojego ojca pogotowie, znowu miał paskudny atak astmy i w dodatku ma grypę :( ogólnie do dupy jest i tyle :(
Może za parę dni , za dni parę....odzyskam siły i wiarę 8) PA!

I ja się też w końcu melduję. Jestem zarobiona dokumentnie i w ogóle bleeeeeeeeeeee, a do tego dzisiaj z samego rana nawiedziła mnie pierwsza po porodzie @. I bardzo się z tego cieszę >:(

Ala ma już trzy zębole. Dwie dolne jedyneczki i jedną górną - a druga chyba też już się pcha, bo malutka jest marudząca.

Asioczku - oj juz ja wiem jak to się czeka.......... . W akcie desperacji zaprawy robiłam i na czwarte piętro do teściowej biegłam, ale wiesz że poskutkowało :laugh:

GeHa, Mk, Karwiw - zdrówka, zdrówka i zdrówka raz jeszcze !

A swoją drogą chcę już sprzedać Ali wózek (Deltim Premier) i foteliik samochodowy (Jane Matrix). Jakbyście słyszały, że ktoś chciałby to dajcie znać, bo zanim ja się oswoję z myślą o wystawianiu na allegro to troszkę minie. Jednak wolałabym tradycyjne sposoby. Część z Was pewno jeszcze nie wie, ale jeśli chodzi o allegro to jestem totalny ingnorant. Nigdy w życiu nic nie kupilam, a o sprzedaży już w ogóle nie wspomnę. Tak czy siak chyba będę musiała w końcu się przemóc. A swoją drogą: Mk - Ty już sprzedałaś Jagódki fotelik - powiedz mi jak to się robi z transportem takiego sprzętu ? Zresztą chyba będę musiała się na korki do któreś zapisać ............ hi hi hi hi.

...ja rownież liste podpisuje ;D ;D ;D

mk...dużo zdrówka dla Jagódki bidulki :-* :-* :-*

niedziela słoneczna,ale na dworze zimniutko
My rodzinnie wybieramy sie teraz na obiadek do Myślecinka a po obiadku na spacerek :P

Miłej Niedzieli Bydgoszczanki.........

Tez tu zagladam - mimo proby odwyku ;D ;D ;D ;D ;D

Asioczek - myslalam ze juz przeczytam zes sie rozdwoila, a tu cisza... ech... jak ja Cie doskonale rozumiem ze baaardzo bys chciala zeby to bylo juz :) Dopiero co tez o tym marzylam - ostatnie tygodnie ciazy wlekly sie straszliwie !!! jak nigdy, a teraz, 3 miesiace prawie zlecialy jak biczem strzelil !!! szok poprostu !!!

Wiktorek znowu chory :( bylismy dzis u Wysockiego - bo zawsze do niego jezdzily jak juz cos bardzo nie tak i zapisal mu antybiotyk, a jako ze Wiki ma lekowstret, to zapisal mu taki, ktory gwarantuje ze bedzie mu smakowal - jedyna jego wada, ze kosztuje 70 zeta... no ale dla dziecka wszystko !!! No i dla swojego spokoju - niech w koncu wyzdrowieje i idzie mi do przedszkola ;D ;D ;D

Milego popoludnia i wieczorku :)

reklama
Witajcie!

Melno pięknie zapomniałaś o mnie,a odzywam się częściej niż Nalasecz ka i Daga ;)
Mkkgratulacje zębola i zdrówka!

Pozdrowienia dla wszystkich!

Mago-a myslałaś o ogłoszeniu w Anonsach?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry