• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kto wie Melanie, może kiedyś w jakims lesie ;) ale ja nie za blisko Bydgoszczy mieszkam. Ale fajnie tak do lasu na spacerek, no nie? :)
Acha - i jeszcze jedna malutka uwaga co to już dawno chciałam napisac - ja jestem "Kar i wiw" a nie karwiw, za dużo mam widocznie tych I i W w nicku hehe, ale każda literka ma swoje zadanie ;D no to sie wymądrzyłam.

Miska T- witaj na forum. Tu naprawde jest fajnie.

reklama
mel- meldujem siem ;D ;D ;D ;D
u nas ostatnio troche kuleje wszystko
nie pamietam czy wam pisalam matysia ma okulary - jutro odbieramy
a do tego piekielna alergia sie nasilila i piekielnie dokucza malej
no to tyle co u nas
zdjecia oebjrzalam, pariskowa sesyja przesmieszna :D
dla chorujacych duuuuuzo zdrofka
ja zmykam bo ledwo widze na oczy
papap

Kariwiw pisze:
Acha - i jeszcze jedna malutka uwaga co to już dawno chciałam napisac - ja jestem "Kar i wiw" a nie karwiw, za dużo mam widocznie tych I i W w nicku hehe, ale każda literka ma swoje zadanie ;D no to sie wymądrzyłam.

>:( wybacz >:(
to ja pisałam zawsze karwiw
ale juz nie będę >:(

;)

asioczek pisze:
Trzymajcie za nas kciuki !!

Wlasnie sie zbieramy na porodowke :)
Wlasnie w filmowy sposob odeszly mi wody :)

Buziaki for all.

Teraz dopiero mam stracha !!!

wuaaaaaaaaaaah !!!! ale mam dreszcze

asioczek kurna - jaka jazdeczka !!!!! :D :D :D :D :D :D :D
czekam na wieści
buziaki
kopniak na droge, połamania nóg
o kurde czego się życzy rodzącej ::) ::) ::) ::)

nie ważne - szybkiego porodu kochana !!
Rany jak się przejęłam ;D

NO superrrrrrrrr ;D Oj, kochana! Szybkiego i fajnego rodzenia ;D Trzymamy rodzinnie kciukaski ;D

Mi odeszły o 5.20 rano.....jacie kręcę a do teraz mam gęsia skórkę jak sobie przypominam tą całą jazdeczkę ;D

ASIOCZEK TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA CIEBIE JUZ NIE MOZEMY SIE DOCZEKAC TRZYMAJ SIE CZEKAMY NA WIESCI!!!!!!!!!!Dziewczyny u nas ciagle brakuje czasu na wszytko, zabawy z Igunia goruja :) poczytuje Was w miare wolnego czasu takze wiem co sie dzieje ;) ;D pozdrawiam Was wszytkie serdecznie!!!!!!!!!!!!

reklama
Powodzenia Asia - na pewno dzielnie dasz so bie rade, a moze kiedy to pisze juz jestes rozdwojona ??? Ale czad, czekamy na fotki malenstwa i twoje relacje !!! :) :) :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry