• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Natalya....tego sklepu juź nie ma...był kiedyś na Poznańskiej w "Kwadracie"....ale splajtował krótko po tym jak się zwolniłam....bo tam teź drogo było a ścierwa takie,źe ja nawet za darmo bym ich nie chciała...co prawda w Poznaniu (bo tam mają główną siedzibę i parę sklepów)....podobno nieżle się sparzedają te ciuszki....no ale tam inne źycie...a głównymi klientkami są źony adwokatów, lekarzy...itp..

Samuelku....WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZINEK.... ;D

No i Kochana córeczko....rok temu mamusia z niecierpliwością czekała na Twoje przyjście na świat....a teraz jesteś juź z Nami pełen rok....rośnij zdrowo, bądź zawsze uśmiechnięta...i przynoś Nam dalej tyle radości ile do tej pory....BARDZO CIĘ KOCHAMY ....JESTEŚ DLA NAS NAJWIĘKSZYM SZCZĘŚCIEM ......Mamusia i Tatuś.... :-* :-* :-*

reklama
Dolaczamy sie do zyczan dla Samuelka - 100 lat
Wronka - dzis rano podlewalam kwiatki na balkonie i myslalam sobie ze wlasnie kilka dni temu Weronika obchodzila urodzinki i nikt jej zyczen nie zlozyl..Jakos mi sie wydawalo ze ona wczesniej sie rodzila..3 czerwiec... chyba intuicja...

100 latek dla Weroniki - rosnij duza i wesola

Weroniko Sto lat dla Ciebie Słoneczko!
geb009.gif

No to mam same życzenia do złożenia Dzieciaki :

Najpierw nieco spóźnione dla Agatki - sto lat, beztroskiego dzieciństwa i zabaw z Jagodą. I już zawsze samych pysznych torcików  !
(Boże,  Mkkafe - tak mi wstyd, o torcie sobie pisałyśmy, a życzenia małej zapomniałam złożyć, przepraszam)

Samuelku - Tobie spełnienia dziecięcych marzeń i frajdy z odlotowego prezentu urodzinowego !!!

Weroniczko - pierwszy roczek już za Tobą, rośnij duża i zdrowa na pociechę swoim rodzicom, samych radości !!!

Wiktorek pozdrawia wszystkich małych jubilatów.

Kariwiw pisze:
No to mam same życzenia do złożenia Dzieciaki :

Najpierw nieco spóźnione dla Agatki - sto lat, beztroskiego dzieciństwa i zabaw z Jagodą. I już zawsze samych pysznych torcików  !
(Boże,  Mkkafe - tak mi wstyd, o torcie sobie pisałyśmy, a życzenia małej zapomniałam złożyć, przepraszam)
luuuzik, nawet nie zauwazylam, nie przywiazuje zbytniej uwagi kto komu a kto nie ;)
dziekujemy za zyczenia

a ja pamiętam kto mi życzeń nie złożył :P

Kochana Weroniczko
roczek temu Twoi rodzice oszaleli ze szczęścia
i życzę Tobie słoneczko aby każdego kogo spotkasz na drodze swojego życia
równiez ogarniało szaleństwo na Twoim punkcie
Wspaniałego życia MALUSZKU

weronika17bx.jpg
weronika20zh.jpg

A127norm.jpg

Dziękujemy Wszystkim bardzo za życzonka..... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Mel......Ty wiesz.................no poryczałam się qrde.... :-* :-* :-* :-*