Witam
Ja prowadzę ciąże u dr Semeńczuka w przychodni rejonowej Bartodzieje,znalazłam sie u niego przypadkowo,gdyż wcześniej chodziłam do dr Alicji Kujawy na rogu gdańskiej a kamiennej do pół prywatnej przychodni.Lecz nasza wspólpraca ze tak to nazwę zakończyła sie okropnie.To był początek ciązy,byłam u dr Maciaka na USG stwierdzającym ciaże poniewaz do niej nie mogłam sie zapisac ani dodzwonic (ponieważ usg wykonuje pani doktor w swojej prywatnej klinice oczywiscie odpłatnie)wiec poszłam do Maciaka,pozniej z tym wynikiem udałam sie do niej na wizyte.Babka oszalała jak zobaczyła ze poszłam do Maciaka i ona nie zarobiła heh.Zaczeła wyzywaćmnie jak i dr Maciaka,ze taki specjalista a nie powiedział ze są krwaki i zaczyna mi kreslić jakies pkt na usg cały czas krzycząc na mnie.Myślałam ze oszaleje,po czym wysłała mnie na zbadanie ciśnienia,jak wróciłam ciśnienie miala wysokie(kto by nie miał po takiej wiadomosci) i znowu ze jestem psychiczna ze powinnam sie leczyc z takim nadciśnieniem,dokończyła pisanie i tak mnie wypusciła z gabinetu nic nie tłumacząc poprostu szok.Ja wsiadłam do samochodu i zaczełam płakać,nie moglam przestać.Pojechałam do domu,zamiast do pracy.Umyłam sie ogranełam porozmawiałam z pratnerem i podjełam decyzje o zmianie lekarza.Pojechalam najpierw do pracy powiedziec ze nie dam rady dzis pracować,po czym udalam sie do przychodni zabrac swoje dokumenty i pojechalam na Bartodzieje.Zapukałam do gabinetu dr Semeńczuka i weszlam mowiac ze musi mnie Pan wysłuchac.Przyjął mnie odrazu wysłuchał ,pocieszył i umówił na nastepny dzien na usg zupełnie bezpłatnie,byłam miło zaskoczona.Na usg nic nie wykazało,uspokoiłam sie i tak juz zostałam u niego i jestem do dziś.Jest wszytsko dobrze.Lecz zaczynam słyszeć co raz wiecej złych opini na jego temat.Czy ktoś zna tego lekarza,czy któraś z Was moze u niego prowadzi ciąze,poprosze o wasze opnie.Dzis wybieram sie na 17.00 do dr. Wasilewskiego na badanie usg połówkowe i stwerdzające płeć dziecka,wiec juz sie doczekac nie moge.Ide do Wasilewskiego aby być pewną i poznac opnie dwoch lekarzy czy aby napewno jest wszytsko dobrze.